resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5255
    benim feghhouli ile ilgili en üzüldüğüm nokta ne zaman eleştirsek birilerinin düşük iqlu pırpır kanat oyuncusu istediğimizi düşünmesi. hayır ya alakası yok. cidden yok. adam kayıp, adamda efor yok. arda turan pır pır mı? arda turan çok mu hızlı? ama gol diye ayağa kalktığımız 3-4 aksiyonun içinde de 3 senedir top oynamayan arda turan var. 3 senedir top oynamayan, feghouli'nin 10 da 1 i kadar para kazanan arda turan canını dişine takıp fiziği el verdiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. bu adamda ise sıfır efor. rakip kapanacak, oynamasına izin verecek de oynayacak beyefendimiz.

    27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçında caner erkin feghouli'nin oyunda olduğu bölümde en az 20 orta açmıştır. bomboştu çünkü, zorlayanı yoktu, kanadından kontra yeme tehlikesi de yoktu. ne zaman feghouli çıktı, emre kılınç'ı sağ kanada attık. caner erkin değil gelip orta yapmak bizim yarı alanın orta bölümünü bile doğru düzgün geçemedi. düşünün yani rakip kapanırsa oynamasını geçtim, rakip bekine bu denli hücum konforu sağlıyor bu adam ve maaşı çok uçuk.

    ne uçmasını bekliyorum ne kaçmasını, tek beklentim efor ya. mücadelesini göreyim, koştuğunu göreyim samimi söylüyorum eleştirmem. öyle düşük iqlu pırpır kanat oyuncusu hayranı falan da değilim zaten. falcao başlığına da yazdım sırf 90 milyon tl ye yakın maaş ödüyoruz diye sahada bu ikili. o kadar yüksek maaşları var ki yetersiz yada eforsuz demeden bir şekilde verim almaya çalışmak zorunda kalıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın