• 3605
    çok şanslı olduğunu düşündüğüm yönetim. çünkü;

    1- orta sahaya transfer yapmamışlar taraftar transferler nerede diye yükleniyor. ama sihirbaz hocan taylan denen çocuğu oraya monte ediyor ve verim de alıyor. yönetimi taraftar nezdinde acayip rahatlatıyor ve zaman kazanıyorlar ama bugün itibariyle hala tık yok.

    2- ilk puan kaybında şımarık taraftarın yönetimi eleştirmesi beklenirken tam tersi oluyor ve terim ile arda ipe çekiliyor yönetimden bahseden yine yok.

    3- 27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı' ndan önce federasyon combo yapmış, ne kadar galatasaray düşmanı hakem varsa hepsini sürmüş oyuna. yönetimden itiraz beklerken beyaz sayfa açıldığını öğreniyoruz ama sahada doğranan ve üzülen yine biziz. tisseranda eliyle bariz gol pozisyonunu önlüyor sarıyla geçiştirildiği gibi var oralı bile olmuyor. enner valencia ikisi dirsek olmak üzere 3 tane sarı kartlık hareket yapıyor ama gören yok. bize en ufak harekette sarı veren hakem deplasman takımına aşırı hoşgörülü davranıyor. gördünüz mü beyaz sayfayı.

    4- kimseyi satamadılar. yine şanslılar ki hoca satamadıkları/gönderemedikleri adamlardan da verim alıyor. babel asist yapıyor, diagne goller atıyor ve belhanda lige şov yaparak giriyor. şanslılar adamların piyasası yükseliyor ama satma becerisi yönetimde yok.

    evet şanslılar ve en büyük şansları da fatih terim. geçen sene kanat oynayan emre kılınç'tan 10 numara/ mezella verimi almak, hayatında ilk defa 6 numara oynayan taylan'dan verim almak ve takım/taraftar ile bağı kopmuş belhanda'dan verim almak başka bir adamın yapabileceği bir iş değil.

    sevgili yönetimin takıma orta saha lazım orta saha. hem de üç tane. bir 6 numara bir 10 numara ve de bir hızlı kanat oyuncusu. bu arada ilk 11'den ve rotasyondan birini satarlarsa yerini de doldurmaları lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın