resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3783
    kendisinin artık galatasaray sevgisinden ve yaptığı fedakarlıklardan şüphe ediyorum. sanki tüm bunları reklam için yaptığını düşünmeye başladım. şampiyonluklarda, derbi galibiyetlerinde en önde hep bu adamı görüyorum. ama ufak başarısızlık, puan kaybı olursa ortalıktan toz oluveriyor. oysa ki yönetimde değil iken, bir fenerbahçe mağlubiyetinde hagi’ye neler dediği aklıma gelmişti.

    kendisinin ikili ilişkileri ve ticareti, galatasaray çıkarlarına zarar vermekte artık. bugün özelinde hakemle ilgili bir şey söylemesini tabii kimse beklemiyor. ancak transferle ilgili çıkıp iki kelime etmesi gerekiyor.

    hocanın bu kadar yalnız kalmasının tek sebebide kendisi. çevresinde bulunan yakınlarından, ‘’kamera önünde farklı, kamera arkasında farklı’’ eleştirilerine hak veriyorum artık. her ne kadar başarısı olursa olsun. öldüm bittimler, transfer dönemi uykusuzluklar, maçlarda heyecandan ordan oraya zıplamalar, falcao transferi sürecinde paylaştığı foto, v.b şeylerin hepsi pr çalışması gibi artık. galatasaray’a verdiklerinden çok, kendisinin neler kazandığı ile ilgileniyorum artık. yazık hemde çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın