resim
Jailson Marques Siqueira
Takım:Celta Vigo
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Brezilya
  • 167
    galatasaray taraftarının artık iyice çileden çıktığını gösteren futbolcu. yahu eljif'i savundunuz, vedat'ı savundunuz, zajc'ı savundunuz, allahyar'ı savundunuz ki o rakamlar da en az bunun kadar saçma olsa da hadi neyse ama gözünüzü seveyim şu adamın transferini bari normal diye savunmayın. çin'de eskisi gibi para savurmuyor artık kulüpler, sizin dediğiniz o devirler biteli çok oldu. ayrıca 4 yabancı oyuncu hakkınız olsa birini jailson için harcar mısınız gerçekten?

    30 milyona thiago alcantara satılırken 17.5+2.5+bir sonraki satıştan %5 ile anlaşılan transferi mantıklı bulanlar bu transferi de mantıklı bulacaktır sonuçta ama yeter abi artık. lazio vedat'ı alacağına 10 milyon daha koyup thiago'yu alsa, sonra forvetsiz oynasa bile daha mantıklı bir iş yapmış olurdu.

    hele bir de "adamlar satıyor abi yaaa" diyen bir kesim var. "biz de yapalım" diyorlar, yapmadığımız için yönetimi beceriksizlikle suçluyor. yani alenen diyorlar ki "biz de usülsüzlük, kolpacılık, dolandırıcılık yapalım". yapmayın etmeyin. ülkenin bu halde olması şu yazılanları görünce çok normal geliyor gözüme. herkes kendine müslüman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın