resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1041
    sezona çok iyi giren, bazı şeyleri çok iyi yapan ancak belirli eksiklikleri olan futbolcudur. yarın öbür gün bu eksiklikler yüzünden hata yapınca kendisine yüklenilmemelidir.

    artıları:
    - ikinci topları çok iyi topluyor. en kötü, rakip çıkarken basarak vakit kazanırıyor topu alamasa bile. bu bizim fernando'nun form düşüklüğü ile birlikte uzun zamandır yaşadığımız bir sorundu, taylan bu kısmı çok iyi kotarıyor.
    - pozisyon alması gayet iyi. mevkisi gereği parsellemesi elzem yerleri çok iyi kapatıyor, hücumda ve defansta doğru yerlerde konumlanıp takımı rahatlatıyor.
    - faulleri çok başarılı. gereken yerde ince faulleri yaparak rakibi durduruyor. bilen bilir fatih hocam bu faulleri çok sever, rakibi durdurmak için yapılan doğru yerdeki taktik faulleri antrenmanlarda bayağı çalıştırmıştır hocam, taylan da bunu yapıyor.

    eksileri:
    - topla gereğinden fazla zaman geçirebiliyor. mevkisi gereği topu ayağından daha hızlı çıkarması gerekiyor ve daha hızlı yönlendirmesi gerekiyor. takım genel olarak iyi oynadığı için bu göze batmıyor ama doğru alan daraltıp pas arası kovalayan rakiplere karşı bu dezavantaj yaratabilir.
    - pas hataları pozisyonu gereği fazla. uzun topları haricinde yerden daha garanti oynamalı ve risk oranını düşürmeli. ancak topu ayağında bazen fazla tuttuğu için rakip pas kanallarını kontrol edip taylan'a oyun açacak alan bırakmıyor, bu da pas hatasına yol açıyor. çünkü, taylan'ın teknik kapasitesi sınırlı ve bu tip hızlı, ince işleri her zaman yapamıyor. belki gelişecektir ama şu an durum bu.

    sonuç olarak: taylan şu an çok sağlam işler yapıyor ancak takımın da iyi gitmesi kendisine yardım ediyor. oyunun sıkıştığı anlarda, pas hataları göze batabilir. zamanla bu eksiklerini giderebilir tabii, ama takım iyi gittiği sürece ve belhanda-arda-emre kılınç-feghouli böyle olduğu sürece sıkıntı olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın