resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10573
    bazi noktalarda umudu keserek, belhanda'yi farkli hayal dunyalarinda cok olumlu goren galatasarayli arkadaslarla polemige girmemek adina bir sey yazmamaya calisiyorum. belhanda iyi oynarsa kimsenin gocunacak bir seyi yok zaten, tek istegimiz galatasaray'in basarili olmasi zaten, keske iyi katki versin tum oyuncularimiz. ama insanlarin isine geldigi gibi yazip baskalarina salak muamelesi yapmasina tahammulum yok, hangi tarafta olunursa olunsun. gectigimiz gunlerde belhanda'yi bir antrenman fotografiyla haksiz elestiren bir yazarin yaptigini da dogru bulmamistim, simdi bakiyorum 70 tane fenerbahce derbisi entry'si var bu baslikta. onun oynadigi maclarda yenilgi gormemisiz, derbi fatihiymis vs. dayanamiyor insan sunlari okuyunca, isine geldigi gibi gormek isteyince yaziyorsun. ama burada not da dusmus olalim, ilerde okuyacaklar falan olursa da vay arkadas ne topcuymus demesin.

    belhanda'nin kadromuzda bulundugu 3 sezondaki 6 fenerbahce macinda 1 galibiyet, 5 beraberlik var su ana kadar. bu 6 macin birinde kendini yere atmaktan kart yiyip oyundan atildi, belki kazanabilecegimiz maci berabere bitirdik. baska derbi macinda hakemin yanlis tac karari sonrasi maci birakti, profesyonel futbolda en salakca hatalardan birini yapti ve o hizli tacta golu yedik, onde oldugumuz mac berabere bitti. baska bir derbi macinda da ondeyken oyundan cikarildi, cikarken rakiple kavga edip kirmizi gordugu icin maci 10 kisi tamamladik, neyse ki kaza olmadi maci galip bitirdik. yani suraya geliyorum, iyi olarak gosterilen derbi maclarinda bile ciddi zararlari var takima. 1 macta da ilk devre sonunda oyundan cikti zaten.

    bu yaziyi kimseye cevap olarak yazmiyorum, dedigim gibi tek amacim ilerde bu basligi okuyanlarin yanlis yonlendirilmemesi. yani buraya bakip derbileri aldiran adam sanmasin kimse. oyle goren arkadaslara diyecek lafimiz kalmadi zaten, onlar devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın