resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1493
    lazio'ya transferi an itibariyle açıklandığına göre* biraz konuşmak istiyorum. rizespor camiası kendisini ne olursa olsun bize vermeyecekti. bunun farkındayım. ancak fatih terim'in kendisinde ısrarcı olduğu hakkındaki görüşleri basına yansıyınca sözlükte okuduklarımı asla unutmayacağım.

    o günlerde buralar yangın yeriydi. taraftarımızın çok büyük kısmı kendisini anadolu futbolcusu olarak görüyor, yediğimiz kazıklardan biri olacağını düşünüyordu. yararlı olabileceğini savunanlar azınlıktı. bazıları milli takımının oyun planında da çok etkili olduğunu, uluslararası seviyeye çıkarılabileceği kanısındaydı. bu kişiler hor görüldü, tartaklandı. vasat sevici ilân edildi. çoğunluk hocaya demediğini bırakmadı.

    sadece 1 yıl sonra pek de iyi bir performans göstermeden, rizespor performansının üzerine çok da koymadan italya'nın köklü ve önemli takımlarından birine fenerbahçe'ye tonla para kazandırarak transferi gerçekleşti. ekonomik olarak doğru bir yatırımdı, uyguna alıp eksiklerini kapattıktan sonra gayet iyi paralara satılabilecek bir oyuncuydu. nitekim öyle de oldu (oyuncuyu pek geliştiremeseler de). bununla birlikte, eminim en iyisini ben bilirimcilerin yüzü bile kızarmadı, kim bilir şimdi hangi futbolcunun başlığında bizim seviyemizden uzak olduğunu kulaktan dolma bilgilerle ispatlamaya çalışıyorlardır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın