• 331
    tertemiz bir 3 puan alıp sezona iyi başladığımız maç.

    dün bu maçtan kötü oynayarak bile olsa 3 puanla ayrılmamız gerektiğini yazmıştım, hoca ve oyuncu grubumuz beni yanıltarak muhteşem bir performans sergilediler. 3 gol izlemeyenleri yanıltmasın rahatlıkla 6-7 olabilecek bir maçtı. uzun zaman sonra eksik de olsa sahada ne yaptığını bilen, yazı iyi geçirmiş bir galatasaray izledik.

    omar, emre kılınç, taylan antalyalı ve arda turan özelinde çok mutlu oldum. taylan geçen sene de kadromuzdaydı ama bugünkü performansının yakınından bile geçmemişti, yeni transfer gibi sevindirdi beni. arda, emre ve omar ilk maçlarında ayrı ayrı muhteşem oynadılar. falcao hakkında yorum yapamıyorum çünkü bu adam zaten bu kalitede, problemi çok sakatlanması. yine kalitesini ortaya koydu, dilerim sakatlıklardan uzak bir yıl geçirir.

    savunmamızda bugün oynayan dörtlü, süper ligin net şekilde en iyi dörtlüsü. sarrachi ve omar dinamizmiyle takıma çok şey kattılar, özellikle sarrachi istikrarlı olarak bu performansı verebilirse sakatlık ve cezalar harici orada problemimiz yok.

    orta saha için hala transfer şart oğlu şart. etebo gelecek ama taylan'ın ve belhanda'nın bugünkü performansına bakarak transfer yapmamak ihanet olur. antep zayıf bir rakipti, orta sahası haftaya oynayacağımız başakşehir'inkinden kat kat güçsüz. bugünkü performanslar mutlu etse de bu bölgeye transfer yapmadan sezona devam etmek intihar.

    kanatlarımız ve forvetlerimizin de yine bugün maşallahı vardı. diagne de yeni transfer gibi hissettirdi bana, falcao-diagne rotasyonu ligimiz için lüks. emre, arda, ömer ve bugünlük soso ümit verdiler. babel'den kurtulmamız zor, umarım ondan da verim alırız.

    fatih hocayı çok eleştiriyorum ama kafası sahada olduğunda oynatabileceği futbolun zirvesi yok. bugün ne yaptığını bilen, derli toplu ve dinamik bir takımı bize izlettiği için teşekkür ederim. sezon genelinde de umarım aynı performansla devam eder, hem oyuncu grubumuz hem de hocamız. önümüzde çok zorlu maçlar var, basladığımız gibi güzel gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın