• 329
    bizim için sezonun açılış maçı. özellikle ilk yarısını galatasaray gibi oynayarak kazandık. umut verici çok şey var.

    - arda turan - emre kılınç - radamel falcao uyumu çok umut vericiydi. bu ekibe arada sofiane feghouli de katıldı; fakat genel olarak dağınık ve konsantrasyonu düşüktü. radamel falcao allah korusun sakatlanmadıkça ligi sürükler. hala büyük futbolcu.
    - beklerin hücum iştahı çok iyi. omar sürekli koşu yapma derdinde. genelde yorumlar temposu iyi olsa da hücuma pek çıkmadığı yönündeydi; ama hücumu da seviyor gibi göründü bu maçta.
    - takımın temposu ve iştahı gerçekten güzel. hırs üst düzey. geçen sezonlardaki sezon açılışlarından daha aç takım.
    - ilk yarı oyunu tek başımıza oynadık adeta. ikinci yarı biraz düştük; ama saçma sapan yenen gole kadar kontrol yine bizdeydi. golden sonra antep'e cesaret bizde de biraz yorgunluk başladı. özellikle yorgun falcao yerine diagne'nin girişi işin rengini yine lehimize çevirdi. diagne kalmalı. büyük katkılar verecek gibi. babel yine el freni.
    - şunu da belirtmek lazım. sumudica genel olarak açık futbol oynayan bir hoca. daha ilk dakikadan bizim yarı sahada pres falan yaptı rakip. anadolu takımları bu kadar boş alan vermez. elbette ki bugünkü iştah ve hırsla iyi işler yapacağız gibi duruyor; ama bu şerhi düşmekte fayda var.
    - orta sahaya takviye şart. ön libero özellikle. bugünkü oyun yanıltmamalı ve unutturmamalı. kalede de canımız çok yanacak gibi, umarım ilk maçlar sakarlığıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın