• 3512
    dünyada hemen hemen her kulübün ödediği resmi belgeli menajerlik ücretleri üzerinden zimmet suçu işlemiş gibi muamele gosterilen yönetimimiz. "efendim bu kadar yüksek menajerlik ücreti olur muymuş" senin başında ffp belası varsa harcama limitin yalnızca 1.4 milyon euro ise kolay kolay transfer ya pa maz sın! oyuncu satışı yapabilmen için de bazı vasat oyuncularının yıllık maaşlarının bol bonuslu milyon eurolar olmaması gerekir. bu sebeple bonservisi elinde olan oyunculara ve onların menajerlerine yönelmen gerekir. bu da imza parası ve menajerlik ücreti demek. uefa imza paralarını da ffp kapsamına dahil etti bilmem anlatabildim mi? alemin akıllısı bir biz değiliz zor durumda olduğumuzu çakal menajerler ve oyuncular gayet iyi biliyor. size o yüzden dedik sosyal medya üzerinden saçma sapan taglarla kulübü köşeye sıkıştırmayın diye zararlı çıkan galatasaray oluyor!

    adamlar cl olmadan vasat kulüp performansları sonrasında italya'ya 2 yıl üst üste 20 milyon euro'luk satış yapiyor! onu bile yönetime çakmak için kullanan sözde gs'iler var da neyse. o satışlar konuşulmuyor bizim resmi belgeli ücretler konuşuluyor. kötü niyetlileri ayırıyorum onlar kendini biliyor diğer saf taraftarlarımız da bu dümene ortak oluyor. inanılır gibi değil.

    gelelim galatasaray statükosuna bugün ne kadar aciz insanlar olduklarını bir kere daha gösterdiler. tescilli galatasaray düşmanları tahir kum ve şürekası ile ortak saldırıları aslında niyetlerinin galatasaray değil kendi menfaatleri olduğunu tekrar kanıtladılar. ben bu rezil muhalefet seklini ve bunu yapan isimleri kendi adıma unutmayacağım her platformda da sık sık dile getireceğim. galatasaray size kalmaz beyler! elbet birgün bu yaptığınız belden aşağı vurmalar size döner!
App Store'dan indirin Google Play'den alın