resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3898
    yedek sağ/sol bekimiz.

    bu adam 950 bin euro alıyordu. iyi performans gösterdi diye zam yapıldı 1.4 milyon euro alıyor şu anda. kendisinin bu kadar yüksek bir talebi olduğunu sanmamakla beraber velev ki olsun, reddedilmeliydi.

    linnes'i çok severim. o zammı ben olsam ben de yapardım. neden? çünkü kulüpte yönetici değilim, taraftarım. aynı mantıkla ömer bayram'a da en az bi 1,5-2 mil eu verilmeli. adam mabadını yırttı resmen geçen sezon. ben de isterim böyle yüreğiyle oynayan adamların iyi kazanmalarını ama benim galatasaraya dair görevim tribünde bağırmak, para girdisini ayarlayıp çıktıyı hesap etmek değil.

    ekonomik olarak düzlüğe çıktığımızdan bahsediliyor evet doğru, belhandaya sosoya verilen astronomik paraların benzeri yalnızca falcao'ya verildi mevcut yönetim zamanında ancak adam falcao. pek bir şey söyleyemem bu yüzden.

    fakat hala daha izlenen yolun öyle aham şaham bir yol olmadığımın kanıtı bu kardeşimize yapılan zam. bana sorsan varsa para yapılsın derdim yukarıda da belirttiğim gibi. çünkü adamı seviyorum iyi de oynuyodu o dönem. nitekim tam olarak da böyle oldu.

    benim değil profesyonel yöneticiliğe dair en ufak bir bilgim, futbol piyasası üzerine oturup adam akıllı araştırıp düşünmüşlüğüm bile yok. yine de iki sene sonra ben bile dönüp bakınca yanlış olmuş diyebiliyorum.

    futbol ekonomisine dair bu bilgisizliğime rağmen iki sene sonra ben bu muhakemeye varabiliyorsam profesyonel yönetici olanların bunu öngörmesini de beklerdim. bu husus salgınla da alakalı değil. salgın olmasa dahi bu para linnes'in ederinin çok çok üstünde zaten.

    günün sonunda seneye ayrıldığında muhtemelen çoğu taraftar 1.4 mil veriyorduk iyi oldu gittiği diyecek. ne o eski kısa süreli olan performansı konuşulacak ne de bir şey. duygusala bağladınız, adamın kulüpte bırakacağı ize da zarar verdiniz parayı da harcadınız. umarım benzeri bir hataya düşülmez bir daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın