• 3509
    geçen gün menajer ücretleri basına sızmadan önce bu konu ile ilgili iddalarda bulunmuştum hatta umarım mustafa cengiz sezonu şampiyonlukla tamamlar yoksa gelecek başkan adayları kaos tablosuyla karşılaşırsa başını çok ağrıtabilir demiştim. ama moderasyon ekibi entry mi haklı olarak silmişti, çünkü bunları belgeleriyle sunamam o belgelerin kulübün en gizli kasasında korunması lazımdı. bunu sızdıran bir menajer de olamaz çünkü böyle paraların döndüğü yerde kimse yediği kaba tükürmez.

    hatta o entry i okuyan bazı arkadaşlar beni yalancılıkla suçladı bazı arkadaşlar gayet nötr şekilde doğru mu miktar ne dir diye sormuştu bende susup bekledim bunların sezon sonu ortaya çıkacağını düşünüyordum ama muhalif gazetecilerin ortaya çıkarması açıkçası baya şaşırttı.

    kısacası yönetim artık kendi içinden bile bunları muhalif rakip takım gazetecilerine sızdırıyorsa ortada ne yönetim vardır ne başka bir şey çünkü bu belgeler gayet gizlilikle korunması gereken şeylerdir mayıs ayına kadar bakalım daha neler çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın