• 3504
    özellikle son günlerde prim yapan sosyal medya ortamlarında istifası istenen ekip. sebebi de geciken ya da yapılmayacak olan orta saha transferi. evet ffp ve limit sınırları mevcutken çok komik ve ucuz bir sebeple istifaları isteniyor...

    elde somut bir şey olmayınca kötüleme bahaneleri de çok dar bir çember içinde kalıyor doğal olarak. taraftarı transfer yok diye gaza getirenler bugünlerde de medya üzerinden dünyada bu tip ücretleri ödemeyen takım olmamasına rağmen sadece galatasataray ödüyor algısı yaratıp komik ithamlarda bulunuyor. amaç çok açık aslında.. kulübün gelecek yıl yenilecek çok güzel meyveleri olacak. içini ve niyetini gayet iyi bildiğimiz tayfa tarafından pastaya konmak isteniyor.

    bugün haklarında burada yazılan savunma amaçlı yazıları görünce çok mutlu oldum, çoğumuz neyin ne olduğunu biliyoruz. tabi medyadaki bazı havuçlar ve emir üzerine haber yapmasına rağmen çok dürüst olduğu iddia edilen gazetecilerin dedikleri üzerine burada akıl karışıklığına sebep olmak isteyenler de yok değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın