• 3503
    beceriksiz ve iş bilmez yönetim. sağdan soldan saldırıya uğruyormuş, organize kötülükmüş, ıvırmış zıvırmış geçin bu ağlak, arabesk ağzı.

    saldırıyorlarsa açık veriyorsun ki saldırıyorlar. işini düzgün yap, oturduğun koltuğun hakkını ver saldırmasınlar. hakkıyla eleştirene de gıkın çıkmıyor, bel altından vurana da gıkın çıkmıyor. ne almayı biliyorsun ne satmayı biliyorsun. satarken kaşıkla alıp, alırken kepçeyle veriyorsun. futbolcu milletinin köküne kıran girmiş gibi 8 milyarlık dünyada 1 tane dandik menajerin oyuncağı olmuşsun. sözüm ona scout ekibin var ama ozornwafor denen ne idüğü belirsiz adamı bile sana aynı menajer iteliyor.

    transfer konusunda sıkıntımız yok, son üç yılın ikisini şampiyon tamamlamış takıma iki yılda 40 futbolcu transfer ettik diyerek adeta şecaat arzederken sirkatin söylüyorsun. iki yılda 40 transfer ama takım hala yetersiz hala eksik; bu nasıl bir çelişki. son üç yılın ikisini şampiyon tamamlamış hangi büyük takım 2 yılda 40 futbolcu transfer eder birisi bana anlatsın.

    yılın 365 günü belhanda'nın kovulmuş kişisel muhasebecisi gibi maaşını, primini, evinin kirasını, arabasının yakıt giderini, çocuğunun özel okul masrafını, uçak bileti masraflarını, cacığa doğradığı hıyarın maliyetini bile hesaplayarak kafa ütüleyenler, söz mustafa cengiz yönetiminin iş bilmezliğinden açılınca "organize kötülük, zorlu çetesi, liseci zihniyet, dış mihraklar" gibi abuk sabuk kavramların arkasına sığınarak adı konulmamış bir haçlı savaşının neferleri kesiliyorlar.

    bu kulüp son 25 yılda elde ettiği başarılarla italya'da juventus, almanya'da bayern neyse türkiye'de maddi manevi o seviyede değilse, hala arkamızdan gelenlerle aynı bataklığın içinde debeleniyorsak bu hizipçi, bu hemşehrici, bu "bizden olsun boktan olsun" zihniyet yüzünden olamadı. bırakın bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın