• 3481
    organize kötülük ile camia içindeki statükonun medyada bu aralar bütün platformlarda elele verip yoğun saldırıya tuttuğu yönetim.,
    fatih altaylı’da bu koroya katılmıştır , ama kendisi patronu ciner’in sesidir. yarın öbür gün kasımpaşadan yüklü bonservisle birini ( temenni değil, olmasın tabi) alırız, gene mustafa cengizci olur. bu aralar sadece thiamın bonservis olmadan fb’ye verilmesine tepki koyan yönetime savaş açmıştır.

    peli neden statüko ,şimdi ali koçla kolkola girecek kadar gözünü karartmıştır?

    çünkü yıllardır niteliksiz adamlarının kulübün içerisinde sömürmesi bitirildiği, eski şüpheli işlem ve kanallar deşifre edilip kara deiiklerin kapatılıyor olmasından ötürü. usulsüz üye alımlarından satın alımlara, gereksiz yüksek maaşlı dışarıya köstebeklik yapanlardan kambur işletmecilere , ne kadar kara delik varsa kapatılıyor. ne yazık ki , galatasaray zarar göreceği için bunları da duyuramıyorlar. bilinen kısımları ise nedense medyada sansüre uğruyor. galatasaray kar açıklıyorsa, sebebi yanlızca şampiyonlar ligi gelirii değil, aynı zamanda kara deilklerin bir bir kapanmasıdır.

    saldırıyı yoğunlaştırmalarının sebebi ise corona sebebiyle seçimli genel kurul yapılamadığından bu yönetimi deviremiyor olmaları, bu kazanılan süre boyunca da yönetime yeni üye alımı ve kara delik kapamada zaman doğuyor olması. ayrıca ffp bitip stad isim hakkı , riva , gibi olası gelirler ve ziraat bankası ek kredi hakkı gibi mali avantajlarla galatasaray mali olarak iyi noktaya gelecektir. bu da statükonun ve son 3 yıldır kızaktaki kadrosunun ağzını sulandırmaktadır.
    konu güçtür, maddi istismar hırsıdır, galatasaray sevgisi falan değildir.

    samimi olarak yönetimin bazı yanlışlarına kızıp muhalif olabilirsiniz. o anlaşılır, ben de mesela yusuf günayı galatasaray’a hiç yakıştıramıyorum ve bayağı buluyorum. ama lütfen başkan mustafa cengiz’in ve kaan kançal gibi yöneticilerin insanüstü gayretini görmemezlikten gelmeyelim .
App Store'dan indirin Google Play'den alın