resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 182
    sezon başı kampından sonra a takıma girmesine kesin gözüyle baktığım gelecek vaaden oyuncumuz.

    her şeyden önce doğuştan yetenekli.. geliştirmesi gereken bir çok yönü olsa da hani derler ya zemini hazır diye, öyle gerçekten de. top tekniği çok yüksek, ayağa oynuyor, çabuk karar verebiliyor, topu sıkıştığı zaman boşa çıkartabiliyor, tek top oynuyor, futbol zekası gelişmiş.

    hepsinden önce gencecik.. galatasarayımızda geleneksel olan altyapıdan türk futboluna pahabiçilemez hediyeler kervanının son üyesi. arda turan'ın da kendisine sahip çıkması çok önemli, eğer aklının kullanırsa gelebileceği (hatta geçebileceği) noktaları görmesini sağlıyor bence. takımda da sevildiğini düşünüyorum, en azından ekrandan öyle görünüyor.

    zayıf noktaları da var tabi.. ama hiçbiri geliştirilemeyecek noktalar değil. arda da ilk oynamaya başladığında çok zayıf görünüyordu. önemli olan çok fizikli olmak değil, olan fiziğini iyi kullanmak sahada. bunu da şimdiden yapmaya başlamış. dünkü ankaragücü maçında mesela bir kaç kez vücudunu topla rakip arasına sokup topu kaptı. ayrıca cesur da..

    ama dikkat etmemiz gereken bir konu var. bugün basın nasıl arda turanın sürekli olarak üstüne gidiyorsa, emrenin de üstüne gidecekler. hatta gidiyorlar da. malesef bazılarımız buna alet de oluyor. paf takımında gördüğü kırmızı kartları eleştiriyor insanlar. birçoğu da pozisyonları görmedi bile. emre sanki sürekli küfür eden, kasti faul yapan birisi gibi değerlendiriliyor paf takımda.

    ben gs tvde pozisyonları izledim. 3 kırmızı kartın sadece bir tanesinde emre gerçekten hatalı. diğer ikisinde inanın günahı yok. yahu daha çocuk!! hiç mi hata yapmasın.

    sahip çıkalım.. emre çolak ve paf takımdaki diğer yıldız adayları bizim geleceğimiz. sahip çıkalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın