• 546
    iş bilmedik çavuşların ardına sığındığı bahane. 1,4 milyon euro’yla nasıl transfer yapacakmışız falan filan. bunun etrafından dolanmak için 150 tane yol var. ha o yolu dolanıp da gidip 3 kuruşluk adama 10 milyon euro verelim demiyorum. paramız cebimizde yoksa dolanmanın da alemi yok, ama hem paramız var deyip hem ffp demek samimiyetsiz. ister zorunlu opsiyonla birini alın, ister bonservisi oyuncu maaşına yedirin, ister hülle yoluna başvurun. yapacak olduktan sonra transfer yapmanın yolu çok. ffp diye sıyrılmak sadece kolaya kaçmaktır.

    ek olarak: kanunların boşluklarından faydalanmak, ardından dolanmak dünyanın her mecrasında yapılan bir eylemdir. ffp gibi kör topal bir denetimin ardından dolanmak da elbet mümkündür. sanıyorsunuz ki ffp ince bir sırat köprüsü, köprünün ucunda da elinde silahla uefa bekliyor. köprüyü geçen geçiyor ardına bile bakmıyor. ha diyorsanız ki ''arkadaş ben biatçıyım, baştakilerin söylediğine taparım, sorgulamam'' o zaman istediğiniz kadar ofsaytlayabilirsiniz.

    madem ffp var o zaman hiç ortasaha almayalım nasıl ? alacak mıyız peki ? evet alacağız. ee ne anladım o zaman ''ffp var'' bahanesinden ? zamanında planını programını yapmamış, görüşmelerini sonlandıramamış yönetim bahane olarak ffp diyor, maşallah bizim taraftarımız da tapıyor. ffp varsa hiç alma kardeşim o zaman. ffp transferin son gününü görmezden mi geliyor ???
App Store'dan indirin Google Play'den alın