resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1072
    uzun zamandır yazamıyordum yine ceza yediğim için. feghouli beyefendisi için söylediğim sözler yüzünden. neyse şimdi bu arkadaş için söyleyelim. aslında dediğiniz gibi konuşmamamız gerek ama yönetimimiz öyle amatörce davranıyor ki bazı konularda gündemden inmiyor. ben transfer sürecinde yapılan karşı savunmayı destekledim bu arada. mhy denen herif ve menajeri ile anlaşıyorsun. maaş ve imza parası üzerine. bir süre isteniyor imza parası için. o süre gelirken yönetim diyor ki kardeşim paramız yok pandemi sebebiyle, ya iptal edelim ya da maaşa katalım taksitli. sonra bir haber geliyor, fener çok daha iyi teklif yaptı. menajerim anlaştı. diyecek bir şeyiniz var mı ben oraya gidiyorum. fener ağlama, 4 yıldız, kaymalı gol sevinci yaptığın takıma. direk reddedip göndermiş bizimkilerde. bazı yerlerde yönetimin, mhy'nin menajeri ile sıkıntısı var dediğini okumuştum. intikam aldı sözde. sen galatasaraylıyım şuyum buyum diyorsan imza parası konusunda sözü alacaksın yine de bu takıma geleceksin. baştan başa karaktersizlik. sezonun ortasından beri galatasaray seninle fazlasıyla ilgilendiği için o konuma geldin sen zaten. galatasarayı kullanarak fenerden daha ballı sözleşmeyi kapmış oldun. göreceğiz bakalım kaderin nasıl olacak. diğerlerinin nasıl oldu gördük.

    bu arada emre akbaba da olduğu gibi yönetimin pazarlığı arttırması ve fb'nin teklifinin yükselttirilmesi gerektiğini söylemişsiniz katılıyorum ama arada yaklaşık 500 bin vardı sanırım. o paralara çıkılsaydı fb kalırdı yine akbaba da olduğu gibi biz zarara girerdik.

    olan fatih hocaya oldu yine büyük ihtimal. mhy, yabancı orta saha ve belhanda'nın gidişine göre bir orta saha daha isteyecekti büyük ihtimal. bütün orta saha düzeni bozulmuş oldu.

    hayırlısı olsun, çok bekledik yine. inşallah güzel olur sonu. allah büyüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın