• 3383
    taraftarın tek derdinin transfer olduğunu gösteren yönetim. gerçi bunu biliyorduk zaten ama bir kez daha tescillenmiş oldu.

    bir kere çok şımarık bir taraftar olmuşuz. eskiden de böyle miydik yoksa maddi durumumuzu önemsemeyip para saçan eski yönetimler yüzünden mi böyle olduk bilmiyorum.

    2020-2021 transfer sezonunda, öyle ya da böyle 6 transfer yaptık. orta saha eksiğimizin herkes farkında ve yönetim de bunun için uğraşıyor. daha önce bizzat fatih terim tarafından duyumculara itibar etmeyin denmesine rağmen, her duyduğumuz oyuncu için yarınımız yokmuşçasına yönetime saldırıyoruz. bunu da içimizde hocayı en çok seven kesim yapıyor.

    kulübün ne durumda olduğunu biliyoruz. hatta dünyadaki bütün kulüpler şuan sıkıntıda.

    --- alıntı ---

    real madrid bu sezon a takımda yer alacak oyuncuların maaşlarında kesintiye gidecek. #covid19 nedeniyle ölçeklenemeyen gelirler ve belirsiz süreç. geniş kadro daraltılacak ve oyuncu havuzu kiraya gönderilecek.

    --- alıntı ---

    dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımı bile bu dönemde sıkıntı yaşıyor ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    pandemi öncesi takımımız artıdaydı. ama bu dönem yüzünden 2019-2020 sezonunu ekside kapattık. uefa ile yaptığımız anlaşma gereği bu sezon zarar etmememiz gerekiyor.

    bu sezon şampiyonlar ligi gelirimiz yok. lig 21 takıma çıktığı için yayın geliri düştü. euro durmuyor. ve bizim en büyük gelir kalemimiz olan stadyum gelirleri fazlasıyla düşecek. böyle bir ortamda 2 orta saha transferi mi mesele yani. yarın ne olacağı belli değil. seyircili derler seyircisiz olur, belki maçlar yine iptal olur... bu kadar bilinmez varken, gelirlerimiz bu kadar düşmüşken 2 transfer için bu kadar yangın çıkarmanın mantığı ne?

    onlar sanki istemiyor transfer yapmayı. kim istemez istediği gibi hareket etmeyi. elde avuçta para yok, yarın ne olacağı belli değil. inatla beceriksizlik ile suçlanıyor. oyuncu satıp yapabilirmişiz. ama satacağımız oyuncu da istemediklerimiz olacak. diğer kulüpler de salak, bizim istemediğimiz adamlara para saçacak. hem de onlar da bu saçma dönemi yaşıyorken. onlar için para hiçbir şey zaten.

    ben sıkıldım artık. mantıklı bir şekilde anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamak istemiyor. transfer de transfer. olmasın ya bu sene de transfer. ilk defa bir yönetim gerçekten mali olarak galatasaray'ı düşünüyor, ilk defa ya. ben amatör branşlar yüzünden çok kızgın ve kırgınım bu yönetime ama taraftar illallah ettirdi resmen. benim anladığım; galatasaray'dan çok rakiplerle dalga geçmeyi seviyor bu taraftar. başka bir ihtimal veremiyorum çünkü. bu kadar mı düşünülemez bir takım? takımını gram düşünen taraftar böyle yapmaz, yapmamalı. seneye muhtemelen gidecekler zaten, o zaman görürüz gelecek diğer yönetimleri. bu kadar ince eleyip sık dokuyan bir yönetim daha da gelmez.

    not: bu yazdıklarımın bir şeyi değiştirmeyeceğini de biliyorum. kimsenin özeleştiri yapacağını da düşünmüyorum. o zaman niye yazdım, onu da bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın