resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5129
    31 ağustos 2020 galatasaray ümraniyespor maçının üç dakikalık özetini izledim az önce internette. özetin sonlarına doğru yanılmıyorsam ali yavuz kol “al da at” diye bir pas veriyor bu arkadaşa, onunsa topa vurmaya dahi mecali yok.

    aklıma korkusuz korkak filminde kemal sunal’dan sonra hastaneye gelen yaşlı mülayim sert geldi. burada da bazı arkadaşların potansiyelli olduğuna, önceki sezonlarda şampiyonluklara katkısı olduğuna inandığını biliyorum, bu bana ilginç geliyor.

    o kadar futbolcu gelip geçmiştir takımımdan. çok uzun bir süredir de aktif olarak bilirim hepsini. soso kadar antipati duyduğum adam çok azdır. bunun nedenini düşündüm bir süre. önce bizi küçümsediğini ve yeteri kadar saygı duymadığını, bunun için kızdığımı düşündüm ama bunu yapan sadece o değil. üstelik kendisi % 20 ortalama ile oynadıysa bu zamana kadar, hiç oynamayıp parasını alanı da gördü bu gözler.

    sanırım sorun, insanın kendinde de olduğunu düşündüğü bir kusuru karşıda görünce herkesten fazla tepki vermesi. soso bir zamanlar iyi oynamış, yetenekli bir futbolcu. bu sayede “transfer sihirbazları” aracılığıyla kulüp tarihimizin en yüksek yıllık ücret alan futbolcularından biri olarak takımımıza katıldı. yapabileceğinin çok azını yaptı ve bununla ilgili bir rahatsızlık duyduğunu sanmıyorum. kafasındakinin alt metni “size bu kadar yeter” gibi bir şey sanırım. hem kendi potansiyeline, hem bize bu şekilde ihanet etmesini ben içime sindiremiyorum. keşke gitse diyeceğim ama hayatta gitmez. zerre de umudum yok kendisinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın