• 22
    bucks 104 (0) - 115 heat (1)
    rockets 100 (3) - 104 thunder (3)

    houston-okc eşleşmesi de 7. maça gitti. açıkçası paul nispeten kötü bir playoff geçirip, harden da harika oynadığı için serinin 7.maça gidebileceğini düşünmüyordum birkaç gündür. ancak paul son çeyrekte 5/7 saha içi, %100 üçlük, %100 serbest atış isabetiyle 13 sayı bulurken 2 de top çaldı ve hiç top kaybı yapmadı. ve o kadar clutch iki üçlük soktu ki akıllara zarar. buna karşın harden yine, yeni, yeniden sorumluluktan kaçtı ve topu westbrook'a bıraktı. westbrook da sahanın ortasına katı dışkısını bırakınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

    steven adams seri boyunca sıçıp sıvamasına rağmen fizik avantajı ve ribaund yeteneğiyle maçı okc'ye getiren etmenlerden oldu. bazley'i de es geçmemek lazım; hem ribaund performansı hem de skor katkısı ve şut tehdidiyle çok fayda sağladı. okc toplam 10 hücum ribaundu aldı ki, bu sayı rockets'da sadece 4. benim hala son maçta favorim houston ancak, 7.maça giden bir diğer eşleşme* kadar ortada, en az o kadar zor bir maç olacak. bu maçta da kan gövdeyi götürür, demedi demeyin.

    heat'in bucks'a çok zorluk çıkartacağını tahmin ediyordum, o'nun da ötesine geçip ilk maçı aldılar. butler hayvanı 40 sayı attı. dragic de iyi formunu sürdürdü ve 27/6/5 yaptı. dün girdiğim entryde bucks'ın savunma yapısının heat'in işine çok yarayabileceğinden bahsetmiştim.

    --- alıntı ---

    bunun yanında bucks normal sezonda ligde rakiplerine en çok üçlük şansı veren takım. herro, robinson, dragic, butler, olynyk gibi adamlar varken ya savunma biçimlerini değiştirecekler ya da bunların kötü şut günleri geçirmesini dileyecekler.

    --- alıntı ---

    (bkz: #2961402)

    dediğim gibi de oldu. herro, crowder ve butler iyi birer şut günü geçirdiler. robinson kötüydü, o da iyi olsa kim bilir ne olacaktı. bunun yanında top kaybından elde edilen sayılarda bucks heat'ten sadece 3 top kaybı daha fazla yapmasına rağmen heat 28-10 gibi bir fark yakaladı ki maçı getirenlerden birisi de bu istatistik oldu.

    hala bucks favori ancak bir favori ne kadar zorlanabilirse o kadar zorlanacaklar, bir underdog bir favoriyi ne kadar zorlayabilirse o kadar zorlayacak. 7 maç hiç sürpriz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın