resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4442
    geçen sezonun en fahiş, en mantıksız, en zavallıca hatası diagne’yi gönderip, rumen andone’yi 4,5 m euroya (yıllık ücreti dahil) kiralamaktı. allah bize rize maçında o kadar net bir mesaj verdi ki adeta her şeyimizi kaybettik. muslera’nın ayağı kırıldı, andone’nin çarprazları tekrar koptu ve maçı da kaybedip döndük. sonrası malum.

    diagne belki bazılarına sorunlu futbolcu gibi görünüyor ama takımda olduğu sürece rakibi sindiren bir özelliği var. özellikle ceza alanını müthiş karartıyor, ofsayta düşmüyor ve havadan ve yerden etkili gol vuruşları yapabiliyor. tamam kasımpaşa yönetimi bizi sülük gibi emdi ama bunda diagne’nin hiçbir kusuru yoktu. ödenen bonservisin acısını diagne’den çıkardık adeta ama sonuçta kabak bizim başımıza patladı.

    önceki sezon bize şampiyonluğu getiren rize’deki üçüncü golü diagne atmıştı. fenerbahçe maçında hasan ali’ye kırmızı kartı o aldırmıştı, beşiktaş maçında ilk golün hazırlayıcısı o olmuştu. bunları unuttuk ve allah da müstahakımızı verdi.

    bu sezon umarım yine aynı hatayı yapmayız. diagne gibi delifişek bir pivot santraforu gerektiği gibi değerlendiririz. ben şuna inanıyorum ki, diagne’yi hiç olmazsa ikinci devrenin başında takıma geri alsaydık yine şampiyon olurduk. özellikle rize maçında yine titretirdi onları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın