• 6419
    yönetiliş şekli açısından beni hayal kırıklığına uğratan, taraftarı olduğum canım spor kulübü.

    2019-2020 sezonu için gelirim el verdiği üzere 1.500 tl verip kombine aldım. geçen sezon 4 tane maçı salgın sebebiyle izleyemedik yerinden. ne bir ücret ödemesi aldık, ne de başka bir şey. dedik ki 2020-2021 sezonu için kombine yenilerken telafi edilir herhalde; edilmedi ve önceki senelerde olduğu gibi yenilemelerde %10 indirime gidildi.

    farkındayım malum salgın dönemi; hayatın her alanında olduğu gibi spor kulüpleri de önlerini göremiyor - bunu salgından en çok etkilenen sektör olan havayolu sektörü çalışanı olarak en derinden hissedenlerden biri de benim - , ancak türkiyenin en büyük camiasından daha farklı bir tavır bekler ve taraftarının elinde olmayan sebeplerden de olsa mağdur olmasına göz yummamasını beklerdim. paragöz bir insan değilim, feda olsun. ama malum gs store’dan alışveriş yapılması için teşvik etme gayreti gösteriyorken canımız kulübümüz; keşke en azından bir jest olması için geçen seneki kombine sahiplerine bir kampanya yapsaydı. örnek vermem gerekirse, storedan 450 lira ve üstü alışverişe 100 liralık hediye çeki verilseydi. en azından kulübün açısından mağduriyetimin görüldüğünü ve giderilmesi için bir adım atmak adına çaba gösterildiğini hissederdim.

    mevcut durumda kendimi kombine parasını vermiş ve sonrasında da önemsenmemiş gibi hissediyorum. bu hissiyattandır ki, ne transfer ne hazırlık maçı hiçbir şey takip etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın