• 203
    çok güzel düşünülmüş ve eksikliklerinin zamanla giderileceğini düşündüğüm uygulama.

    fakat bir konuda çoğu kesimle aynı düşünmüyorum. ben hazırlık maçlarının özetlerinin ve gollerinin sadece bu uygulamadan yayınlanmasına karşıyım. taraftarlar zaten normal sezonda maçları izleyebilmek için aldıkları maaşa göre çok fazla para vermek zorundalar. eğer hazırlık maçlarının özetlerine bile para vermeleri istenirse, çoğu taraftar takımdan soyutlanır. sonuçta adamın gayesi takımın maçlarını izleyebilmek. bunun için de ekstra para istenmesi hoş değil.

    peki bu uygulamada ne yapılabilir. daha önce görmediğimiz, otobüs görüntüleri, antrenman görüntüleri, oyuncuların kamp günlükleri. geçen sene vloger babel'in yaptığı gibi işler. zaten benim gibi, burada ki çoğu arkadaş gibi olan taraftarlara bu görüntüler yeter. sonuçta idmanda kim var diye piksel piksel idman fotoğraflarına bakan kişileriz. bizim için bunlar yeterli olur. hatta fatih hoca'nın ayak tenisi maçlarını da yayınlasınlar. :)) hatta belki imkansız ama bein sport ile anlaşıp, maçların 10 dakikalık özetlerini bile paylaşabilirler. biliyorum bein kolay kolay böyle bir anlaşma yapmaz ama izlenme sayısı üzerinden pay vererek denenebilir.

    fakat hazırlık maçların gollerini, özetlerini herkesin erişebileceği bir platformda yayınlamaları gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın