resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 241
    konsantre bir yetenektir bu çocuk. bununla beraber böylesine ağzından burnundan yetenek fışkıran bir adamın transferini olumsuz kılabilecek durumları bir gözden geçirelim.

    1. yabancı kontenjanı sıkıntısından kewell gitmek durumunda kalabilir.
    2. o pozisyonda caner gibi adeta uçmaya başlayan bir türk futbolcusunun bulunması ve kesilme ihtimali.
    3. santrafor pozisyonundaki eksiklik bu kadar barizken yabancı hakkımızı yine bir forvetten yana kullanmanın yaratabileceği noksanlık.

    göründüğü gibi aklımıza gelen sıkıntıların hemen hepsi kısa vadeli sıkıntılara işaret ediyor.
    fakat şahsi kanaatim bu transferin kısa vadeli bir plan olmadığıdır. uzun vadede arda'nın takımdan ayrılma ihtimali ve giovani'in rijkaard'ın sisteminde üstleneceği önemli görevler göz önüne alındı ve optimum seviyede bir transfer olarak düşünüldü. jo'yu da aynı şekilde bir transfer olarak görüyorum. zira jo'da kısa vadede avrupa kadromuzda yer alamayacak olmasına karşın yine eksik mevkimize yapılan bir transfer oldu.

    bana göre uzun vadede yaratacağı hiçbir handikap yoktur dos santos'un. caner bu performansını sürdürdüğü sürece de onu değil dos santos, david silva bile kesemez. ayrıca şımarık ve uyumsuz bir futbolcu da değildir. hem öyle bile olsa hocasına saygısı muazzamdır.
    kısacası son 2 transferimizi uzun vade planlarımız olarak düşünürsek biraz daha tatmin yaşayabilir daha güzel hayaller görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın