• 3295
    eğer gerçekten ali naci küçük aracılığıyla “orta sahada feg, ömer ve donk’la başlayabiliriz” düşüncesini piyasaya saldılarsa bunu taktik olarak da düşünebiliriz ki bence mantıklı olur. normal şartlarda x bir takıma 500k euro’ya verecekleri bir oyuncuya biz talip olunca minimum üç katının isteniyor olması tamamen yönetimin kabahati değil. biraz da biz tok satıcı ve tok alıcı olalım, zamanıdır artık.

    bu, işin bir boyutu. diğer bir boyutu ise transferi böyle kapatsak bile şampiyonluğun en güçlü adayıyız. bizim asıl odaklanmamız gereken takım kimyası ve fizik kondüsyon. her ikisi için de geçen yıldan daha umutluyum.

    karşımızda kim var? daha dün izlediğimiz beşiktaş, sinan gümüş’ten medet uman fener, yaşlı kadrosunu takviye edemeyip kaliteli ayaklar kaybeden başak, o kadar iyi olduğu sezon bile şampiyon olamayıp yine kayıplar yaşayan ts.

    kerameti kendinden menkul kulüp başkanlarının, açgözlü menajerlerin blöflerini yiyeceğimize, saçma sapan transferler yapacağımıza hiç yapmayalım, bir duruşumuz olsun. hele ki virüsle nasıl geçeceği belirsiz bir sezon, aynı zamanda ffp ile son sezon öncesi daha sağlamcı olmakta fayda var. paniğe gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın