• 39338
    dün akşam adında türk olan ama kimliksiz ve kişiliksizlere ekranlarda yer veren bir tv kanalında yayına çıkan koçların tasmalısı fatih, galatasaray başkanına en azılı rakibin bile kullanmayacağı aşağılık ve kahpece üslubu ile hadsiz sözler sarfederek kemik almaya hak kazanmıştır.

    objektif görünüyorum adı altında içerdeki ve dışardaki galatasaray düşmanlarının sözcülüğüne soyunan bu kimliksizin, tasmasını tutanın koç, mamasını veren patronunun ciner olduğu için tv ekranlarından camiamıza ve başkanımıza kahpece saldırması tabii ki tesadüf değil!

    peki mamalayan patronunun buralara nasıl geldiğini ve ne iş yaptığını araştırdınız mı?

    cesaretin var mı?

    yayında örnek verdiğin, emsal gösterdiğin “juventusa 80 milyon euro’ya 8 futbolcu verir” dediğin juventus kulübünün başkanı ve aynı zamanda fiat’ın sahibi koçların ortağı, pkk’ya topuk kopartan mayınları veren agnelli’dir.

    kendilerini tarif edemeyeceğimiz bu mahluklar üst perdeden “nizipli” diye hitap edip aklınca galatasaraysk başkanını küçümsediğini sanan zavallı bu kişiliksizlikler, hakir gördüğünüz nizip, kurtuluş savaşının mimarlarından gazi ünvanını almış onurlu bir şehrimizin, bir ilçesidir.

    kimliksizlerin bunları bilmemesi normaldir.

    peki sen kimsin fatih?

    biz söyleyelim; kişiliksiz ve kimliksizsin.

    her fırsatta övmek için zaman kolladığın koç yalısının tasmali köpeğisin.

    son sözümüz galatasaray disiplin kuruluna; galatasaray başkanına muhalefet ediyorum kisvesi altında galatasaray düşmanlığı yapan, düşmanlığı yaparken başkanımızın sağlık durumundan, memleketine kadar herşeyi aşağılama vesilesi olarak kullanan bu kimliksiz neden hala kulüp üyesi?

    galatasaray düşmanlarının ve liseci zihniyetin köpekliğini yapacağım diye tv ekranlarında salyalar akıtan bu kişiliksize, galatasaray sk başkanına yapılan hakaretlere daha ne kadar göz yumacaksınız?

    disiplin kurallarını ne zaman uygulamaya koyacaksınız?

    korkak misiniz?

    ultraslan
App Store'dan indirin Google Play'den alın