resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18393
    gerçekten hem kendim hem ülkem hem galatasaray adına çok üzülüyorum. sözlükte bile galatasaraylı, galatasaray'a yanlış yapmadı ve ya katkı sağlayabilir diye kendisini istemeyenlere laf edenler var.

    bu ve benzeri düşünenler için sınırı çok merak ediyorum. milli takım hocasıyla prim yüzünden sorun yaşaması, silahla hastane basması, yine milli takım uçağında gazeteci dövmesi ve diğer yaptıkları sınırı aşmıyorsa ne olunca sınır aşılacak çok merak ediyorum. benim için yaptıkları galatasaray'ın kapısından girme sınırını misliyle geçmiş durumda. sadece yukardaki kriterlere bakacak olursak, her türlü ahlaksızlık, hırsızlık vs. yapsa bile sırf bu kriterlerin dışında kalacak diye bağrımıza mı basacağız.

    sırf siyası görüş için böyle diyenlere de ayrıca parantez açmak istedim, yukarda saydığım ahlaksızlıkların daha azını yapmış olmasına ve siyasi görüşü bildiğim kadarıyla arda'nın tam tersi olmasına rağmen caner erkin için de aynı düşüncelere sahibim. hiçbir siyasi görüş ahlaksızlığı örtemez ya da bu yüzden insanlara ahlaksız denilemez.

    galatasaray'a küsülmez, kırılınmaz orası ayrı bir konu. ama bu formayı giydiği sürece isterse takımın en iyi topçusu olsun benden zerre destek alamayacak oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın