• 12
    orta saha kadro planlaması ve transfer çalışmalarında ne kadar çuvalladıysak defans hattımızın oluşturulmasında bir o kadar başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

    stoper tandemini potansiyelli, takım oyununa katkı veren, güvenilir ve para kazandırma olasılığı yüksek marcao ve luyindama’dan kurduk.

    yedeklerini tecrübeli ve görev verildiğinde genellikle bizi tatmin eden ryan donk ile genç emin bayram’dan oluşturacağız gibi duruyor. bir ihtimal yedek sol stoper transferimiz söz konusu ki bu mantıklı bir hamle olabilir. ahmet çalık’ı soranlar olacaktır elbette ama kendisini hiçbir senaryoya dahil etmiyorum. valentine ozornwafor kampta iyi performans gösterse bile rotasyon şiştiği için yine kiralanabilir. ozornwafor tarzı maliyeti düşük oyuncuları alıp kiralama yöntemini uygulamalıyız. işık kaan arslan için birçok renktaşımız güzel görüşler belirtiyor. umarım onu düzenli oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma kiralarız.

    sağ bek için yeni transferimiz omar elabdellaoui standardın üzerinde bir profil çizmekte. omar umarım çok daha fazlası çıkar ve iyi katkı verir.

    yedekleri martin linnes ve şener özbayraklı bana güven vermiyor. muhtemelen birini göndermek için uğraşıyoruz ama ikisini birden gönderip genç bir transfer fena olmaz diye düşünüyorum. bu isimlerin dışında geçen sezon kayserispor’a kiraladığımız ramazan emirhan civelek’i yine kiralayıp gelişimini izlemeliyiz.

    sol bekte marcelo saracchi as oyuncumuz olarak devam edecek. kendisini eleştirenler oldukça fazla ama ben genel kanının aksine yeterli olduğunu kanaatindeyim.

    yedekleri kiradan dönen emre taşdemir, beklentilerin yüksek olduğu süleyman luş ve orta saha olarak kullandığımız ömer bayram. yedeklerimizden yeterli performansı alamazsak martin linnes acil durum butonu olarak kullanılacaktır. bana göre emre tekrar kiralanmalı. ömer rotasyonda son sıralarda olsa bile yetersiz ve defosu çok. ömer’i orta saha haricinde hiçbir bölgede kullanmamalıyız.

    40 haftalık lig maratonu, uefa avrupa liginde gruplara kalırsak elemeler dahil en az 9 maç ve türkiye kupası fikstürü için defans rotasyonumuzu genel hatlarıyla yeterli buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın