resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10274
    futboldan anlama turnusolu.
    2017/2018 sezonu şampiyonluğumuz baş mimarlarından birisidir. hatta ilk ikidedir. sezon genelinde takımın en yüksek puanlı 2. oyuncusudur.
    https://tr.whoscored.com/...asaray?stageId=15334

    2018/2019 sezonu şampiyonluğumuzun da aynı şekilde baş mimarlarından birisidir. sezon genelinde takımın en yüksek puanlı oyuncusudur.
    https://tr.whoscored.com/...asaray?stageId=16477

    gerçek bir winner'dır. fransa'da ukrayna'da tükiye'de bir çok kupa kazanmıştır.

    kadıköy fatihidir, forma giydiği 3 sezonda büyülü denilen o statta mağlubiyet görmemiştir. en formda döneminde lemina sakatlanınca herkesin umutsuz olduğu o maçta aslanlar gibi oynayıp galibiyetin gelmesine büyük katkı sağlamıştır.

    18/19 sezonunda şampiyonluk maçında ipleri eline alıp başakşehir'i darmadağın etmiştir.
    bunun yanında akhisarla oynadığımız süper kupa maçı, trabzonspor maçı gibi tek başına aldığı maçlar da vardır fakat genel olarak ön plana çıkmak yerine gerçek bir takım oyuncusudur.

    bu adam sahadayken rakipten dayak yemezsiniz, ezilmezsiniz, sertlik karşısında sinmez. sakatım diyip yatmaz. kırık çenesiyle maça çıkar eğer oynamasını isterseniz. her zaman takımın en kondisyonu hazır oyuncusudur. çok kart görüp takımı eksik bırakıyor deniliyor fakat adamın 3 sezonda tek bir kırmızı kartı var, 3 tane de ikinci sarıdan kırmızı görmüş. oyunun savunma yönünde de çok fazla görev alan böyle bir adam için bu istatistikler hiç de fazla değil. işin içine hakemlerin bize karşı olan tutumunu katmadım bile.

    sabaha kadar eleştirin, bu adamın verimli ve iyi bir futbolcu olduğu gerçeği istatistiklerle ortadadır. 19/20 sezonunda kendisinden yeterince verim alamadık, şampiyonluk yarışında geride kalmamızın sebeplerinden de birisidir bu.

    zamanında güzel teklifler de gelmiştir fakat terim, taraftarın çoğunun aksine futboldan anladığı için bütün eleştirilere rağmen belhanda'yı takımdan kesmemiş, faydalanmış, hatta transfer tekliflerini reddederek takımda tutmuştur. şampiyonluklar geldiği için bu noktada terim haklı çıkmıştır. fakat en azından geçen sezon sonunda satılsa güzel olurdu. şu anda da bonservis kazanabilirsek artık gitmeli ama bedavaya kesinlikle yollanmamalı. kalırsa yine ilk 11 oynayacaktır, oynamalıdır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın