resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3663
    yönetici olarak eh, transfer becerisinde kötü rizeli ve galatasaraylı iş adamı.

    kimse kendine "yönetici olmasın" demiyor, öyle bir lüksümüz yok zaten. yöneticilik yapmak istiyorsa buyursun yapsın ama yöneticilik yapacağım diye bu takımı transfer anlamında her defasında daha dip noktalara götürmesi kabul edilebilir bir şey değildir. galatasaray isminin ağırlığını kullanamayan kişi öncelikle bunu kullanmayı öğrenmeli.

    ilk transfer döneminde bafetimbi gomis'i sat sonra sezona forvetsiz (eren'i pek forvetten sayamıyorum maalesef) başladıktan sonra işler kötü gidince "bir değil iki forvet alacağız" açıklaması yap, devre arası son gün bu sözü yememek için 13 milyon euro'ya mbaye diagne'yi al ve oynamayan kostas mitroglou'ı kiralık getir.

    ikinci transfer döneminde diagne'yi satmayı (30 gol atmış adamı satamamak da artık yöneticilik başarısı mı denilmeli bilemiyorum) becereme, zorla kiraya gönder. radamel falcao'nun peşinde bir transfer döneminin tamamını ye, eli omuzunda yanak yanağa fotoğrafın basına sızsın sonra basın ve taraftarın baskısı ile son güne ancak yetiştir, bu arada birisi ile küfürleştiğin bir video ortamlara düşsün.

    kötü geçen sezonda, başkanın mustafa cengiz canı ile uğraşırken çıkıp takımın hakkını savunmaktan aciz ol ve bununla da kalmayıp koskoca galatasaray'ı, mekteb-i sultani geçmişini de sayarsak bu ülkenin en köklü kurumunu 6 senelik bir takımın başkanı karşısında boynu bükük duruma getir ama sosyal medyada "ilk yarıdan görseller" fotoğrafında ilk seni paylaşsınlar.

    hiç ortalıkta görünmediğin yetmezmiş gibi 2 tane transfer yapınca imza törenlerinde ilk sen yer al. ama bu 2 transferi yaparken takımın eksik bölgelerine yapamadığın transferler için sağı solu suçla (mert hakan yandaş suçsuzdur demiyorum, bernard mensah'ı hiç birimiz doğru düzgün istemedik zaten ama 2 orta saha hedefinin ikisinde de karavana atmışsın) sen sütten çıkmış ak kaşıkgibi açıklamalar yap.

    daha da neler neler. var kayıtları konusunu açmak bile içimden gelmiyor siz düşünün gerisini.

    tamam, hepimizden iyi galatasaraylıdır belki kabul. evet, elinde parası olduğu için kasa kolaylığı konusunda kulübe ciddi yardımlar yapıyor da olabilir bu da kabul. ama be arkadaş, yöneticilik böyle bir şey değil ki.

    takımın hakkını çık savun diyince ses yok, en ufak bir başarı kırıntısı sayılabilecek bir şeyde en önde kendini göster kameraların dibine sok kendini böyle yöneticiliği kahvedeki dayı da yapar valla.

    kendisi hangi konuda yetkindir soruyorum size , bana diyin ki "şu alanda çok iyi" kabulüm. diyebileceğiniz tek alan kendisinin galatasaray taraftarlığı. bir de rizeli olmasından ve zengin olmasından dolayı şu andaki cumhurbaşkanı ile arasının iyi olması, bu kadar basit. ona da ne kadar iyi bir alan olarak bakılabilir, tartışmalı.

    yöneticilik yapacak mı? yapsın. ama anladığı şey ne ise onu yapsın. ben grafik tasarımcıyım, tıp mezunu doktoru getir benim yerime otursun, işimi yapabilir mi? yapamaz. beni götür onun yerine oturayım, onun yaptığı işi asla yapamam.

    iş bu kadar basit aslında, biz sadece bakarken yanlış bakıyoruz her konuya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın