• 409
    çok önemli noktaya parmak basmış yazar abim. (bkz: #2951944)

    galatasaray'ın başarısının, saha içindeki kişiler ile saha dışındaki taraftarın bütünleşmesinden geçtiği bir gerçek.

    orta sahanın ortasındaki kara delik hariç takımımızın şu an acil bir eksiği yok. transfere ihtiyacı olmayan takım yoktur. her oyuncunun daha iyisi bulunabilir ama konu aciliyet. olumsuz bir hava yaratılmasını gerektirecek hiçbir sebep yok. pandemi olmasa 11/12'den beri en iyi futbolunu oynayan kadrodan mariano-onyekuru gitti, ki onyekuru 8 maçlık serinin çoğunda yoktu, omar-e.kılınç geldi. luyindama da aramıza geri döndü. yedek forvetimiz biraz deli ama bu ligin gol rekortmeni.

    mesela emre akbaba ilk kez sezon öncesi kampı yapıyor takımla. bunlar önemli detaylar. oyuncuların sezon içindeki sakatlık sayıları, takım bütünlüğü bu ayrıntılarda gizli.

    hemen bir bir örnek vermek istiyorum. yanlışım varsa düzeltin ama serie a uzmanı olan ve sözlüğümüzde de haginin topugu nickiyle yazar olan yazarımızın twitterda lukaku ile ilgili paylaştığı detaya bakın. https://twitter.com/...468320280502274?s=21

    elalem ne detaylarla uğraşıyor. başarı ayrıntılarda gizli.

    vasat mensah'ı aldı diye* havaya giren beşiktaş gitsin kendine bir kaleci, sağ bek, stoper, kanat, bir orta saha merkez daha ve forvet bulsun. yoksa denize yakın evlerinde 5. haftada sel ile karşılaşıp boğulurlar.

    takımımızın 3 orta sahaya ihtiyacı var ve sözüne güvendiğimiz insanlara göre bu ihtiyaç giderilecek. umarım hayırlı tercihler yapılır.

    umutsuzluğa kapılacak, öldük-bittik denecek bir durum yok. geçen sene ligi bitirdiğimiz sıralama gerçeği hiç yansıtmıyor. bir sami yen'in ortasına ejderha inmediği kaldı geçen sene. o yüzden metin hara edasıyla sizlere seslenmek istiyorum:

    haydi ayağa kalk.. zıpla... sarıl yanındakine!!

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın