resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18359
    arda fiziksel yapısı özelinde sakatlığa yatkın bir oyuncu değil. yaşadığı performans problemlerinde temel sebep hiç bir zaman sakatlıklar olmadı ancak kilo almaya müsait ve kariyerinin neredeyse sıfır sayılabilecek son döneminde hep kilo problemi ve muhtemelen düzensiz yaşam problemi vardı. bir de bunun üzerine hakan şükür gibi her şeyden etkilenen, devamlı bir şeylerden mutsuz olan saçma bir duygusal oyuncu karakteri eklenince performans sıfırlandı.

    bu kilo problemini şu an için atlatmış olması olumlu görünüyor çünkü kendisinin temel adam geçme hareketleri içe kat ederek atılan çalımlar ve bu oyun tarzı çevikliğe muhtaç. beli dönmeyen bir arda kötü bir sergen yalçın taklidine dönüşüyor sahada. sergen durarak bile oynasa sırf topa hükmetmesiyle ve zekasıyla sonuça kolay ulaşabiliyordu ancak arda'nın oyun yapısı buna müsait değil.

    falcao ile uyumu kesinlikle olacaktır ben bu ikili oyunlardan en az 5-6 gol ekstra katkı bekliyorum bu sezon. ve bu öngörüyü ikisinin birlikte sahada olacağı 20-25 maç üzerinden yapıyorum. bu rakamın üzerinde devamlılık güzel bir sürpriz olur ve ihtimal dışı değil.

    arda'dan aldığım elektrik susup işini yapacağı yönünde değil, tahminim hem konuşup hem işini yapacak ve yine manşetlerde olma yönünde devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın