resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18321
    “beni fatih hoca affeder başkası affedemez”

    yahu daha ilk antrenmandan başlar mı insan gaf yapmaya. hata yapmamışmış, kimseden özür dilemesine gerek yokmuş. gelme diye nöbet tutan çok arkadaşım oldu da az bile yapmışlar. daha fazla çığırtkanlık yapsaymışız keşke. herkesin sevgilisiyken ülkenin yarısı benden neden nefret ediyor şimdi diye hiç mi sormaz insan kendine?

    "şartlar değişiyor. neymar, benim yerime oynadığı zaman türkiye’de, ‘arda’ya şok!’ diye uyanıyordum. merih kadroya girdiği zaman başka manşet atılıyor. anlatmak istediğim şey bu, algı meselesi."

    hadi ordan. "oralarda biri var bizi gururlandıran" diye manşet atıyordu gazeteler her gün. zannedersin ki durduk yere barça'ya gider gitmez eleştirmeye başlamış insanlar arda'yı. bu mağdur edebiyatı bi yerlerden tanıdık geliyor ama devam etmeyelim. ülkenin genlerine işledi artık, herkes mağdur. gazetede “arda’ya şok” yazmışlar da beyefendi üzülmüş top oynayamamış sanırım.

    gördüğü her mikrofona konuşmaktan vazgeçmesi gereken ekonomist. öyle veya böyle zorla transferin oldu işte, çık topunu oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın