resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18319
    öncelikle yine yeniden tekrar edeyim. arda'yı daha önce yaptıklarından ve karakterinden ötürü gram sevmiyorum. atletico'da iken maçlarını izleyerek kırgın olsak da (hocaya ve yönetime 2011'de gitmeyeceğim diyip gitmesi beni çok üzmüştü ve kırılmıştım ama yine çok önemli değildi) kendisi ile gururlanıyorduk. ancak sonradan yaptığı ve söyledikleriyle gözümden düştü. bunu söylerken öyle kulaktan dolma şeylerle değil bizzat yaşadığım şeylerden ötürü gördüğüm için kendisinin karakterini ondan sevmiyorum. diğer çoğu futbolcunun bilmediğiniz çok şeyini mesleğim sayesinde gördüm ve bizzat birebir yaşadım. ancak arda'yı fatih hoca istedi, aldırdı ve şu an arda takımda diye gelip nefret dolu şeyler yazmam. umarım başarılı olur, galatasaray'a katkı sağlar. galatasaraylılığı askıya almak falan zaten yapabileceğim bir şey bile değil, ihtimal dahilinde değil.

    arda çıkıp sözlük yazarı olsa bazı arkadaşlardan daha çok kendisini savunamaz. takıma geldi bundan sonraki süreçte bekleyip ne olacağını ne biteceğini gözlemleyeceğiz. yani öyle bir savunma oluyor ki bazı arkadaşlar tarafından, sanki arda'yı sevmeyenler galatasaray'ın başarısız olmasını istiyormuş gibi. bir de yazmıyorlar mı, arda gol atarsa siz sevinmeyin hak etmiyorsunuz falan. kardeşim galatasaray'ı tutuyorum ben, arda turan'ı değil. kimin gol atıp maç kazandırdığı umrumda bile değil. galatasaray kişilerden bağımsız ve üstün bir kurumdur.

    yalnız şu durum dikkatimi çekti. nasıl başarısızlık olunca yönetime veya hocaya kin kusmak için birden ortaya çıkıp galatasaray sözlük yazarı olduğunu hatırlayanlar varsa bu arda durumunda da kendisini romantik sözlerle güzelleyip 'siz ne anlarsınız arda apiiim gelip hepinizi g.t edecek' tarzında entry girinler bu bahsettiğim kitleden fazlasıyla göze çarpıyor. bu arkadaşlarının çoğunluğunun ultraslancı biat kültüründen geldiğini de az olan entrylerini okuduğunuzda gözlemleyebiliyoruz.

    umarım ağzını kapatıp galatasaray'da sadece sahaya odaklanıp en azından kariyerinin son zamanlarında vereceği performansla güzel hatırlanır. aile babası oldu artık, çocuklarının ilerde babalarıyla gurur duyacağı işler yapmasını beklediğim galatasaraylı futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın