resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18310
    kendisinden 1 gram dahi hazzetmem, hatta öyle ki nefret boyutunda bir bakış açım var kendisine karşı, bunun da birçok sebebi var emre abisi, volkan, rıdvan abisi, acun kankası, tarihin en antipatik başakşehir'ine gitmesi, malum partinin bok çukuruna ülkeyi götürmek için uğraşmış, ülkeyi bu hale getirenleri sürekli yalamış, karı kız peşinde koşarken dini şov için kullanmış, en sevdiği şehir medine sürekli kuran okur ama barlarda diskolarda karı kız kovalar evlilik dışı çocuk yapar sonra da apar topar evlenir. biraz daha düşünsem neleeer neleeer gelecek. ezcümle karakter olarak hiç ama hiç sevmiyorum arda'yı.

    benim için galatasaray'ın ete kemiğe bürünmüş hali fatih terim'dir. galatasaraylıysam bunda en büyük etkenlerden biridir hoca. galatasaray'ın iyiliğini düşündüğüne de adım gibi eminim. hocam, bir şeye karar verdiyse bunu da çok istemişse, ben istemesem dahi hocanın kararına saygı duyarım ve o kararının neler getireceğini görmek isterim. görmeden de peşin hükümlü olmamak için epey direniyorum açıkçası.

    o sebeple, arda'nın karakteri hakkındaki düşüncelerim belki hiç değişmeyecek ama galatasaray'a neler verdiğini görene kadar hakkında konuşmayacağım. her gün her gün gelip burada eleştiri yapıp hem takıma, hem hocaya, hem de galatasaray forması giyen birine zarar vermenin bize hiçbir faydası olmayacak. performansını değerlendirecek kadar elimizde veri olduğu zaman gelip burada yazacağız ne düşünüyorsak ama o zamana kadar bekleyip görelim derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın