• 156
    sevgili arda,

    belki burada hakkında yazılan entry'leri okuyorsundur, belki de okumuyorsundur bilemem.

    ama şunu bilmeni isterim ki gelişinle taraftarlar ikiye bölündü. taraftarlarımızın bir kısmının geçmişi skandallarla dolu birisini tekrar parçalı forma altında görmek istememesi gayet olağan bir durum. sen zaten bunun farkındasın. galatasaray'a geri dönerek bunları da kabul ettin. nasıl bir sorumluluğun içine girdiğini, fatih terim'in seni tekrar buraya getirmek uğruna taraftarın bir kısmını ve yönetimi nasıl karşısına aldığını biliyorsundur. bilmesen belki de şu cümleyi kurmazdın.

    --- alıntı ---
    zaman çok fazla yorum yapma ve konuşma zamanı değil, benim için bir an önce sahaya çıkıp mücadele etme zamanı.
    --- alıntı ---

    bazı kardeşlerim gerçekten de sana çok öfkeliler, onları affettirmen kolay olmayacak. bunun için çok çalışman gerekecek. muslera'nın sakat hâliyle nasıl çalıştığını belki izlemişsindir, senin muslera'dan 3-4 kat daha fazla çalışman gerekecek.

    madem ki seni sen yapan kulübe geri döndün, o zaman lütfen dilini ve hareketlerini kontrol et arda. artık kendini futboluna ver, acun ılıcalı denen heriften uzak dur. senin hünerlerini magazin programlarında değil, futbol sahalarında görelim artık.

    bitik bir hâldeyken, bir daha futbol oynayamayacak durumdayken fatih hoca ve galatasaray sana ikinci bir şans verdi. lütfen sana o şansı veren fatih hocana ihanet etme. dezavantajlı bir durumdasın ki sen zaten bunların farkında olarak bu kulübe geri döndün. eminim ki çalışıp bu formanın hakkını verirsen, futboluna odaklanırsan taraftarlar seni, koca kafa'sını da bağrına basacaktır.

    en önemlisi de seni istemeyen kadar, senin geri dönüşünü destekleyen taraftarlarımız da vardı. lütfen onları mahcup duruma düşürme. lütfen utandırma bizleri.

    allah sana kolaylık versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın