• 150
    arda turan; sen kapıdan kovulunca bacadan, bacadan kovulunca pencereden o da olmazsa tunel kazıp eve giren tiplerdensin. senin gibilerini çok iyi tanırım. yaptıklarından en ufak bir pişmanlık duymadığını da biliyorum. çünkü zaten kendi ağzınla söylüyorsun.

    senin yaptıklarını normal bir vatandaşımız yapsaydı en az 18 yıl hapis cezası alır ve şimdi silivri kapalı cezaevinde günleri sayar, pişmanlığından kanser olurdu. geri kalmış, üçüncü dünya ülkesi olduğumuzdan arkandaki güç sayesinde bugün hiçbir ceza almadığın gibi, ülkenin en güzide kulübünün formasını da sırtına geçirdin.

    allah imhal eder ama asla ihmal etmez. birgün bu yaptıklarının hesabını verirsin. hesabını verirken bu yazdıklarımı hatırla. bütün genç futbolculara kötü örnek oldun, ülkedeki adaletsizliğin sembolü oldun yetmedi bir de pişkinliğin zirvesine vardın.

    yazdıklarım belki biraz ağır ama bunlar benim gerçek hislerim. ben doğruya destek olan yanlışa karşı çıkan bir sözlük yazarıyım. herkese ayna tutmaya çalışıyorum. seninle ilgili duygularım böyle. kanaatimce bu duygularla dolu milyonlarca insan var ve bunu da açıkça dile getiriyorlar.

    bir de çok merak ettiğim bir konu var. tvlerde ne kadar galatasaray nefreti ile dolu yorumcu ve muhabir varsa hepsinin tam desteğini aldın. hatta galatasaraylı yorumcuların da desteğini aldın. bunu nasıl başardın? samimi olarak ve art niyetsiz soruyorum bunu nasıl yaptın? benim bir tahminim var ama elimde belge olmadığından dillendiremem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın