resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18088
    her ne kadar resmi siteden bir açıklama henüz gelmemiş olsa da 2020-2021 sezonundan itibaren takımımız futbolcusu olan olan kişidir kendileri efendim.
    bu camiaya gönül vermiş insanlar olarak, hepimiz arda turan'ı sevdik. 66 numaralı formasıyla sahada boy gösterirken "helal olsun, yürü be koçum" dedik. golleriyle, asistleriyle övündük. ne zaman ki işin içine magazin girmeye başladı bir miktar soğuduk. ama yine de onu korumaya kollamaya devam ettik. çok seks yaptığı için sakatlanıyor diyen "gazeteci" müsvettelerine karşı koruduk. çok kötü geçen bir sezonun ardından, büyük umutlar beslediğimiz yeni sezon öncesi hazırlık kampında da yollarımızı ayırdık. yalan yok, dönemine göre fena para da kazanmadık transferiyle. yolun açık olsun dedik. avrupa'daki başarılarınla gurur duyacağız dedik. o zamana kadarki magazin olaylarını bir şekilde sineye çekebildik. fakat ardından işin içine siyasetin girmesi, magazin olayları boyutunun artık magazinsel figürlerle kavga ve silah çekme boyutuna gelmesi olayların artık kabul edilemeyecek seviyeye gelmesine neden oldu. galatasaray'ın komik ücretler teklif ettiğini söylediği açıklaması da var malum. tüm bunların birikimi bize rakip olarak başakşehir formasıyla sahaya çıktığı zaman aldığı tepkiler oldu işte. yeteneği belki de arda'nın onda biri dahi olmayan, yine bizim altyapımızdan çıkıp, kaptanlık pazubandını koluna geçiren sabri sarıoğlu'nu alkışlarla karşıladık, bağrımıza bastık da neden arda turan'a bunu yaptık. bence tamamen yukarıda yazdığım sebepler yüzünden. saha içinde bize bir yanlışı olmadı belki. ama saha dışı hareketleri gün be gün bizi kendinden soğuttu.
    işin teknik boyutuna gelecek olursak kendisi de futboldan soğudu. hakeme dayılandı ceza aldı, aylarca oynayamadı. takım bulamadı oynayamadı derken uzunca bir süre ortada kaldı. o yüzden ben bir galatasaraylı olarak bu transferden memnun değilim. keşke olmasaydı dediğim nadir transferlerden biri oldu hatta. ben yine galatasaray'ımı desteklemeye devam ederim, atılan gollerle, galibiyetlerle sevinirim elbette. ama bu transfer sebebiyle rakip takımları destekleyen arkadaşlarımın atacağı taşları karşılayamam, söz söyleyemem. çünkü benim gözümde izahı olmayan bir transfer oldu. hayırlısı olsun demekten başka bir şey düşmez bize, ama keşke hayırlı olacak olan durum bu olmasaydı düşüncesi de aklımdan çıkmıyor ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın