resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18076
    kendisinden kurtulmamız için kendisiyle anlaşmamız gereken kişidir. ki gelen haberlere göre anlaşmışız kendisiyle.

    kendisini sevmeyeceğim. benim için "adam gibi adam"'daki "gibi"dir kendisi hala.

    sanki çevremden sıradan biri, istemememe rağmen benle yatmakta ısrar ediyor ben de kimseyi üzmek istemeyen biri olarak kibarca uzaklaştırmaya çalışıyordum da en sonunda ısrarından bunalıp yatsın da çeksin gitsin düşüncesine girmişim gibi hissediyorum şu an.

    o kadar çok bunalttı ki gelme ısrarıyla artık bu ısrarı zarar vermeye, sinir bozmaya başladı.

    arda'yı sevmiyorum ve sevmeyeceğim ama takımımız içerisinde desteklemem için yaptığı tüm haltlar için kameralar önünde özür dileyecek! bize bir hatası olmadığı haberleri verildi tv'lerde ve köşe yazılarında ama formadaki rengi beğenmese de "o*os*u rengi." demeyecekti! yaptığımız teklif için "komik" demeyecekti. her şeyden önemlisi futbol dışındaki karakteri de önemliydi ve bize uygun karaktere sahip olmadığını gösterdi. saha içerisinde birçok çirkef oyuncumuz oldu ama dışarıda karaktersizlik göstermediler. bu "gibi", kadro planlaması üzerine yapılmışken son anda yurt dışına transfer olup takımımızın planlarını bozmuştu.

    burak yılmaz'a sövüp sövüp sonra bağrına basan bjk'lilere midesiz diyordum bize daha beteri geldi. ne bağrıma basarım ne severim. desteklemem içinse tek şartım kulübümüze yaptığı her terbiyesizlik için özür dilemesi! sonra diğer yaptığı şeyler için dileyecek!

    twitter'da "arda, mustafa cengiz'i ziyaret için evine gidiyor." diye bir haber okudum. ilk aklıma gelen "mustafa cengiz'in gırtlağını sıkmak için mi?" sorusu oldu.

    takımımızda falcao'ya eski takım arkadaşı olarak bir faydası olur umarım. tersine daha da kötüleştirebilir bu potansiyel kendisinde var arda'nın.

    bu anlaşma ile sizi galatasaray'da tutacak olan ise karakterinizdir sözünü çöpe attık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın