• 39070
    "trabzonspor'un limiti de fenerbahçe'nin limiti civarında. ama trabzonspor, banka anlaşmasına imza attığından transfer kabiliyeti var. varın siz görün neden 'bu anlaşmaya zorluyorlar' dediğimi!"

    "ali koç'un yapması gereken fenerbahçe'yi istenmediği yerde tutmamasıdır. kongre - divan neyse yetkili organ toplayıp, almanya'dan bir kulüp alıp, fenerbahçe adıyla orada adil yarışma ortamında bu kulübü dünyaya açmak bence tek çare. bir nevi beyin göçü."

    "vedat muriqi'yi 60 milyon euro'ya satsanız dahi 20 milyon euro'sunu limite ekletebiliyorsunuz. ali koç 1 milyar euro'luk sponsorluk bulsa 333 milyon euro'su ancak limite eklenebiliyor. ama bankalarla anlaşmaya imza atınca 250 milyon lira anında hesabınızda."

    "olay, f.bahçe'yi o meşhur borç yapılandırması için bankalarla masaya oturtmaya mecbur etmek; f.bahçe'yi de bu anlaşmaya imza atan g.saray - beşiktaş ve trabzonspor gibi kamuya borçlu bırakmak. hatta ileride satılabilir meta haline dönüştürmek."

    "fenerbahçe'nin 'sisteme' uyum sağlamasını istiyorlar. fenerbahçe anlaşmaya yanaşırsa limitleri açılır. 2 yıl sonra ali koç zorla gönderilir ve yerine 'sisteme’ uyum sağlayacak biri getirilir. bu borç ödenemeyeceği için fenerbahçe belki de icradan satılır."

    "ali koç bu tff'yi yıksın argümanı tamamen boş laf çünkü bu durum tff, limit vs. meselesi değil sen hala anlamadın mı?"

    serdar ali çelikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın