resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2757
    iki sene önce, galatasaray’la makas açılmasın, harcamalarına limit getirilsin, haksız rekabet olmasın diye getirttiği kural kendi ayaklarına dolanınca ağlamaya başlayan zengin çocuğu. yabancı sınırınıda geçen sezon yaptığımız transferlerden sonra getirtmişti. şimdilerde ise karşı çıktığını gülerek izlemekteyiz. ‘’haksızlık’’ kisvesine sığınarak, sürüsünü bir arada tutma çabası gözlerimizden elbette kaçmıyor. zaten sürüsüne bakarsanız bu sezon için hesap sormuyorlar kendisinden. sebebi ise galatasaray’ın ligi gerilerde bitirmesinden kaynaklanmakta. o yüzden bunun için kendi durumlarından çok, galatasaray’ın ne durumda olduğu önemli.

    bu arkadaş yıllardan beri fenerbahçe’li olarak değil, galatasaray’dan nefret ederek bilemiş kendisini. sebebi aslında camiasının kuruluş amacıyla aynı. itiraz ettikleri konu harcama limitlerinin o seviyede olması değil. galatasaray’ın ekonomik olarak neredeyse kendisinden 2.5 katı daha iyi durumda olmasını hazmedemiyorlar. galatasaray şampiyon olmazsa, kendilerinin hangi konumda olduğu inanın umurlarında değil. yaklaşık 20 senedir batan, futbolcuların parasını ödeyemeyen, elektrik ve su paralarını ödeyemeyen galatasaray, uçan kaçan, tesislerde ısınmak için para yakan, her sene 500 milyon vergi ödeyen, rakiplerine para yardımı yapmak isteyen fenerbahçe algısıydı.

    kendisine yeni bir yönetim kurmayı, ahmet ercanlar, göktuğhan argın gibi isimleri yönetim kuruluna alarak sürüsünü daha fazla kamçılamasını tavsiye ederim.

    allah sürüne zeval vermesin çoban ali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın