• 255
    hepimizin bildiği üzere bir çok ilde yok mağazalarımızdan. ben bu durumu, büyük bir cahillikle galatasaray kulübüne bağlardım önceleri. hatta direk adnan polat'a bile bağlamışlığım vardır kendi kendime. cahillik kötü şey tabii ki. oysa durum farklı. galatasaray store nin her ilde olabilmesi için cesaret sahibi insanlar lazım. gsstore açmanın biraz maliyetli bir durum olması insanları caydırıyor da olabilir, hak vermek lazım. isim hakkı, ürün çeşitliliği ve bunların talep görüp görmeyeceği gibi kaygılar yüzünden girişimciler o cesareti gösteremiyor sanırım. bir de; biz ve diğer iki takımın lisanslı ürünlerinin satıldığı spor mağazaları haylice çoğunlukta anadoluda. tek bir store ye bel bağlamaktansa, isim hakkı da ödemeden böyle bir mağaza açmayı tercih ediyor insanlar. bunlardan birine girdim belli bir zaman önce. bizim store da ne varsa burda da var. tamam eksiği yok diyemeyiz ama tatminkar ürün çeşidine sahipler. bu mağaza sahibinin bana söylediği bir kaç cümle beni hem etkiledi, hem gururlandırdı hem de düşünmemi sağladı.

    mağaza sahibi;

    - abi sizin ürünler diğer takımların ürünleri ile kıyaslanamaz. günlük hayatta giyilebilecek çok fazla ürün çeşidi var. kalite konusuna değinmiyorum bile. zaten kör değilsin, farklı bir şey söylesem yalancı durumuna düşerim. çok da iyi satış yapıyoruz. yalnız taraftarlarda şöyle bir durum var. adam gelmiş eşofman alacak. alıyor @ markayı eline deniyor, fiyatı xxy lira bu ürünün. aynı fiyata galatasaray eşofmanı var oysa. onu verelim diyoruz: yok diyor! belli bir kitlenin forma almaktan başka yaptığı bir şey yok. oysa....

    neyse bu muhabbet uzuyor gidiyor zaten. yani store olmayan illerdeki arkadaşlar; girin bu mağazalara. formadan ziyade günlük hayatta kullanabileceğiniz bir çok ürün var. ekonomik imkanlarınız el verdiği ölçüde alışveriş yapın. yiğenlerinizin kırtasiye ihtiyaçları olmuyor mu hiç? eee, gidin burdan alın işte. eşşek yaşına geldim ben bile 0,7 kalem alıyorum lan durduk yere. bunu yapın, bu talebinize cevap gsstore açılarak verilecektir büyük ihtimalle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın