resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4234
    çok iyi bir ceza alanı golcüsü. aynı zamanda çok iyi yönetilmesi gereken mental yapısı olan bir insan.

    daha satın aldığımız gün kaybetmeye başladık adamı. müthiş taraftarımız ve efsane yönetimimiz sağolsun. elindeki futbolcusunu bu denli hiç eden başka bir taraftar grubu-yönetim ikilisi yoktur dünyada.

    zaten bu son yıllarda ortaya çıkan transfer/başarı delisi, ne olduğu belirsiz, hayatı sosyal medyada beğeni kovalamak olan güruha ayrıca değinmek, tartışmak gerek ama başlık burası değil.

    diagne çok doğru bir transfer değildi. yönetimin plansızları ve iş bilmezliği sonucu astronomik bir meblağ karşılığı aldık. mecburen. öyle ya da böyle kendisinden katkı da aldık, şampiyonlukta katkısı var. adam rekor kırdı gol kralı oldu. gel gelelim sen bu adamı satmak istediğini tüm dünyaya duyurursan, taraftarın da geri zekalı gibi adama sosyal medyadan ordan burdan mobinge başlarsa, kimse aptal değil, istediğin paraya satamazsın. bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

    üzerinden bir yıl geçmiş, değişen pek bir şey yok. kafalar aynı. el oğlu lovreni dünya paraya okutuyor. sadece algıyla. sen de dünya yatırım yaptığın adamı yerin dibine sokarak pazarlamaya çalışıyorsun. dehaya gel.

    yapacağın şey belli, kadromuzun değerli bir oyuncusu diyeceksin, satmayı kesinlikle düşünmüyoruz, süper lig rekortmen gol kralı neden satalım?? diyip oturacaksın masaya. ama nerde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın