resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5021
    trabzon maçından sonra özellikle bekledim, hemen yazmak istemedim. zira feghouliye anlık hatası için duyulan kitlesel öfkenin arasında kaybolup gidecekti diyeceklerim. feghouli'nin kırmızı karttaki günahından daha beter sorumsuzluklarına laf etmeyen taraftar tek maç ile galeyana geldi zira. şimdi benzer bir durum söz konusu. ortaya fenerbahçe iddiası atıldı. millet yine celallenmeden kısa şekilde görüşlerimi aktarmak istiyorum.

    öncelikle feghouli sadece bu sezon değil, galatasaray'a geldiği günden beri hiçbir şekilde savunmaya yardım etmedi. fatih terim gibi toplu hücum toplu defans felsefesini benimsemiş bir teknik direktörün bunu kabullenmesi elbette mümkün değildi. nitekim feghouliyi yedek beklettiği uzun dönemler oldu, eğer takımda alternatifini bulabilseydi bir daha kesinlikle forma vermeyeceğine adım gibi eminim.

    ikinci olarak feghouli kesinlikle galatasaray'da oynadığının farkında değil. şu anda içinde bulunduğu takıma göre kendisini dev aynasında görüyor. bu takımda kendisinden önce oynayan dünya yıldızlarının hallerini tavırlarını hatırlayanların en çok gücüne giden şey de bu.

    son olarak feghouli'nin takıma para kazandırarak gitmesi de mümkün değil. zira dünya üzerinde (araplar da dahil) hiçbir kulüp feghouliye bizim verdiğimiz paradan fazlasını verip bir de üzerine bonservis ödemez. fenerbahçe'nin feghouliyi transfer etmesi de biz bedelsiz bıraksak bile ekonomik nedenlerle imkansıza yakın. ama olur da bir şekilde gerçekleşir ise en yakın arçelik mağazasına gidip evin çamaşır makinasını yenilerim hayrına.

    feghouli bonservisinin verilmesi karşılığında ayrılmayı kabul etti ise, tek yapılması gereken hizmetleri için teşekkür edilip gönderilmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın