2009-10 Türkiye Süper Lig 18.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 0
  • 203
    elano blumer'in çılgın attığı maç . tam anlamıyla hatasız oynadı . top kaybı yaptığını hatırlamıyorum . frikikleri gol olmasa da kötü değildi . defansa gelip top aldı oyunu açtı . defansta 3 tane kritik müdahale yaptı , defansif oyununun da ne kadar etkili olduğunu gösterdi . soğukkanlılığını hiç bozmadı . maçın diğer göze çarpan 2 kişisi ise mustafa sarp ve caner erkin idi . caner kendisine karşı oynanan tekme tokat futbola karşı çok iyi futbol oynadı , penaltı yaptırdı , atakları çok güzel sürükledi , hakan balta'nın kademelerine yetişti . mustafa sarp genel seviyesini bozmadan istekli , arzulu , hırslı futbolunu attığı golle süsledi .

    bu güzelliklere rağmen kaptanımızın golün ortasını yapmış olmasına rağmen isteksiz arzusuz futbolu beni çok üzdü . saha ve hava şartlarına sayıp kendimi kandırmak ya da inandırmak istiyorum fakat bu performansı sürdürürse beni daha da çok üzecek . nonda'ya gelirsek yaptığı katkılara lafımız yok , futbolculuğuna da lafımız yok fakat bu galatasarayımız için artık yedek olarak bile yeterli değildir . hücum hattını en zayıf noktasıdır . 90 dakika kalması da kanımca teknik heyet tarafından verilen son şanstır .

    son olarak lucas neill geldi diye midir bilemiyorum ama servet sadece 1 defa hücuma çıktı onda da topu kaptırmadı . uzun top 1 defa denedi yanlış hatırlamıyorsam . hakan balta hücuma çıkmıyor eleştirilerine çok güzel cevap verdi bence harika oynadı . jo boyuyla posuyla , hırslı , katkılı futboluyla beni heyecanlandırdı , şampiyonluk getirecek katkı sağlayacağından şu anlık tereddütüm yok .

    galatasaray iyi yolda olduğunu gösterdi bu maçta .
App Store'dan indirin Google Play'den alın