• 41
    evlatçılık oynamak isteyen kim varsa bu takımda yeri yok. ister kulüp efsanesi olsun ister takım kaptanı olsun, endüstriyel futbol liyakatsızlığı bu evlatçılık denilen kepazeliği kaldıracak bir sektör değil. hele galatasaray gibi değerlerini muhafaza edebilmiş bu sayede farkını ortaya koyabilen bir kulüpte hiç değil. ben hayatımda bu evlatçılık yapanlar kadar yüzsüzünü görmedim. galatasaray gibi elit bir camiada bu işleri nasıl başardıklarınada bir türlü akıl sır erdiremiyorum.

    bizim 100 mislimiz mali imkana sahip kulüplerde bile göremezsiniz bu ilkel düşünce şeklini. tam tersine, istersen raul ol, istersen del piero performansın a sınıftan düştüğü anda takımla ilişkin kesilir.

    adamın futbol hayatı tam 3 sene önce kulübünden tekme tokat yollanarak bitmiş ve sonraki kulübünde 3 sene boyunca geldiği yerde doğru dürüst süre aldığı sezon olmamış, fındık kadar beyniyle siyaset yapmaya çalışmış , hastane basıp silah ateşlemiş, günümüzde yeni türkiye denen cahilliğin , ahlaksızlığın ve riyakarlığın sembolü olmuş “adamı” , galatasarayın makul teklifini profesyonel olarak bile cevaplamaktan aciz ; komik diyebilen bir gerizekalıyı kulübe sokmak isteyen var.

    bir tane kulübün teklif götürmediği bu karaktersizi, unutulmaya yüz tutmuş jubile yapacağı kulüp bile bulamamış futbolcu bu eskisini, sırf kaybolmasın futbol hayatı bitmeden asalak gibi yaşasın diye basın toplantısı düzenleyen var. sanki hayır kurumuymuşuz gibi insan ve sporcu olarak her anlamda yerin dibinde bu ismi sırf ben istiyorum diye para vereceksiniz diyebilen var. taraftar ve yönetim net bir şekilde istemediğini söylemişken aynı konuyu zerre başarılı olmadığı sezonun sonunda utanmadan ısıtıp yine gündeme getiren var.

    biz ffp var , ülke ve ülke futbolu olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz terim takımın başında kalsın dedikçe sanki inadına hareketler içerisine girdi. bizi söylediklerimizden onu savunduğumuzdan utanır hale getirdi. evlatçılık çok oynamak istiyorsa daha ufak çaplı bir camiada kendisine ve evlatçıklarına başarılar diliyorum. zira burası kendisinin mantıklı kararlar yerine keyfi davranabileceği bir yer değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın