resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6291
    kendisinin galatasaray'ı çalıştırırken oynattığı kaliteli baskın futbolu en son 3. fatih terim döneminde fatih hoca oynatmıştır. 4. fatih terim döneminde ise yanına bile yaklaşılmamıştır.

    igor tudor galatasaray büyük bir enkaz halinde iken galatasaray'a gelmiştir her ne kadar kendinden nefret etsem de dursun özbek yönetimi ile birlikte şampiyon bir kadro oluşturmuştur ve söz konusu kadro iskeleti de fatih hocamızla birlikte kötü oyun kalitesine rağmen 2 kez şampiyon olmuştur. ancak tudor, medyadaki bazı akbabalar tarafından defalarca kez basın toplantılarında provake edilip saygısızlığa uğramıştır ve yıpratılmıştır, bu duruma da bizim taraftarımızın büyük bir bölümü ön ayak olmuştur ve sonucunda da haksız bir şekilde takımdan gönderilmiştir. galatasaray'dan ayrıldıktan sonra da diğer çalıştırdığı takımlarda tıpkı her insanın olabileceği gibi kariyerinde başarısız olmuştur.

    galatasaray şu an mali olarak rakiplerine göre bir nebze de olsa daha iyi pozisyonda ise buna tudor dönemimde kurulan kadronun, hem başarı geliri olarak hem de satılan oyuncular olarak katkısı yadsınamaz bu durumu görmezden gelenlerse art niyetlidir ve rasyonel değildir.

    son olarak kendisi şu sıralar gündemi transferi ile meşgul eden ve bazı "taraftarlarımızın"hayallerini süsleyen arda turan denilen futbolcudan bile galatasaray'a daha fazla fayda sağlamıştır en azından benim için çok değerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın