• 2393
    --- alıntı ---

    süper lig'de yabancı kuralı belli oldu

    önümüzdeki sezon takımlar 14 yabancı alabilecek fakat 8 futbolcu ilk 11'de yer alacak. ertesi sezon 12 yabancının 7'si sahada olabilecek.

    --- alıntı ---

    kararın beyin ile düşünülüp verilmediği o kadar belli ki, uzun uzadıya oturup eleştirmek için bile fazla saçma. 14 yabancı al ama 8 tanesini oynat iki sezon sonra 10 yabancı al ama 6'sını sahaya sür.

    yabancı sayısı 4 oldu, kaçını oynatırsan oynat deseler inanın daha ciddi bir karar olurdu. keşke böyle bir şey yapsalardı. orta vadede ülke futboluna o kadar çok ilgi azalacak ve reytingler düşecek ki, sizler bile şaşıracaksınız. futbol endüstrisinin eninde sonunda suyunun çekileceğini düşünüyordum da, ülkemizde böylesi boktan bir sebepten geleceğini aklıma bile getirmezdim.

    rizespor'un, kayserispor'un, yeni malatyaspor'un, ya da bundesliga 1 ve 2'nin boktan futbolcularına para verilecek ya, o kadar memnunum ki anlatamam. gözümde 1.5 - 2 milyon euro arasına imza atan sercan sararerler, tarık çamdallar, alper potuklar belirdi bile. hatta sercan yıldırım bile survivor'dan sonra tekrar futbola dönmeyi düşünebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın