• 303
    türkiye'de yok diyenler ırkçılık ne demek bilmiyorlar. sözlükte bile bir çok örneği var bunun. adam yaptığı şeyin ırkçılık olduğunun farkında bile değil. o yüzden ırkçılık yok sanılıyor ülkede. yorumcusundan kahvedeki dayısına, tribündeki holigana kadar her yerde var bu ırkçılık. türkiye gibi bir orta doğu ülkesinde ırkçılık yapmak da ne bileyim..

    https://twitter.com/.../1280203503529590785

    feghouli'nin bu twitinin altındaki yorumlara bakarsanız ülkede var mı yok mu emin olursunuz. bu kadar basit.

    son olarak başka bir başlıkta söylemiştim ama buraya da yazayım. ne feghouli ne belhanda bu ırkçılığı hak etmemiştir. 2 yılda sana 2 şampiyonluk, türkiye kupası, süper kupa vb ülkedeki bütün kupaları kazandırdı bu adamlar sana. final maçlarında bu iki oyuncu vardı sahnede. çok uzağa gitmeye de gerek yok geçen sezon* şampiyon olduğumuz maçta biri golü attı, diğeri maçın asistlerini yaptı. bu kadar nankör olunmaz. şampiyon yaparken iyi ama tek sezon çuvallayınca "go to arabia"... hadi abi ya. kaldı ki adamlar arap bile değil, cahillik seviyesini ordan anlayın işte bu ırkçıların.

    bunları da feghouli'ye son maçta* gerçekten çok sinir olan, sözlüğe feghouli başlığı altında "maçı sattı" yazan birisi olarak söylüyorum. eleştirme hakkınızın olması, oyunculara hakaret ve ırkçılık yapma hakkı vermez. kaldı ki olayın üzerinden 1 gün geçmişken, sakin kafayla düşünüp yorum yazabilecek haldeyken bile böyle yorumlar yapılıyorsa basbayağı ırkçılık vardır bu ülkede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın